Αρχική / More / Celebrity news / Ποια είναι η κρυφή περουσία της Αθηνάς Ωνάση στη Χίο;
Ποια είναι η κρυφή περουσία της Αθηνάς Ωνάση στη Χίο; thumbnail

Ποια είναι η κρυφή περουσία της Αθηνάς Ωνάση στη Χίο;

Μπορεί η αμύθητη κληρονομιά που της άφησε ο παππούς της να την καθιστά έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, αυτό όμως δεν εμποδίζει την Αθηνά Ωνάση να είναι συνέταιρος σε πάρκινγκ στη Χίο…


Η εγγονή του Έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση εμφανίζεται συνιδιοκτήτρια με ποσοστό 8% σε δημοτική έκταση στην Χίο, η οποία λειτουργία ως χώρος στάθμευσης επί μισθώσει.


Μπορεί να φαίνεται περίεργο όμως αυτό ανακάλυψε ο Δήμος Χίου όταν στην προσπάθειά του να αναβαθμίσει και να ανακατανείμει τους χώρους στάθμευσης του κέντρου ξεκίνησε προσπάθεια κατάρτισης λίστας με τους δημοτικούς χώρους που έχει στην κυριότητά του.


Αρκετοί από αυτούς τους χώρους λοιπόν δεν είχαν σαφές ιδιοκτησιακό καθεστώς και χρειαζόταν περαιτέρω έρευνα για να βρεθούν οι κάτοχοι.


Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος, κ. Γεώργιος Καραμανής,  κατά τη διάρκεια των ερευνών ανακάλυψαν ότι στον χώρο στάθμευσης της οδού Ράμνης, συνιδιοκτήτρια με ποσοστό 8% είναι η Αθηνά Ωνάση!


Μάλιστα, εικάζεται ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο ήταν δωρεά του Αριστοτέλη Ωνάση στον Δήμο, πιθανότατα μετά τον γάμο του με τη Χιώτισσα Τίνα Λιβανού.


 


 


http://www.kontranews.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X