Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Το περιστροφικό σεξ: Γιατί όλο και περισσότερα ζευγάρια το προτιμούν
Το περιστροφικό σεξ: Γιατί όλο και περισσότερα ζευγάρια το προτιμούν thumbnail

Το περιστροφικό σεξ: Γιατί όλο και περισσότερα ζευγάρια το προτιμούν

Η περιστροφική κίνηση πώς μπορεί να προκαλέσει ηδονή στη γυναίκα.


Διατηρηθείτε ολοκληρωτικά μέσα στον κόλπο της, αλλά κινείστε την λεκάνη σας περιστροφικά. Είναι κάτι εντελώς φανταστικό και όσο περισσότερο πιέζετε, τόσο καλύτερα.Η πρόσθετη διέγερση με τα δάχτυλά σας είναι, φυσικά, ευκολότερο να πραγματοποιηθεί σε μερικές στάσεις, παρά σε άλλες, πράγμα που μας φέρνει στο θέμα της ποικιλίας στάσεων. Πρόκειται για κάτι που βρίσκω πως εξαντλείται μέχρις απελπισίας στα φτηνά σεξουαλικά εγχειρίδια. Μου φαίνεται, πως μερικοί από τους συγγραφείς αυτούς εργάζονται σαν να πρόκειται να κερδίσουν κάποιο βραβείο αν παρουσιάσουν μια στάση περισσότερη από τους ανταγωνιστές τους. Ορισμένοι απ’ αυτούς, μάλιστα, τις αριθμούν. (Σαν να λέμε, «Τι προτιμάς, αγάπη μου, τη στάση 34 ή τη στάση 17;»). Όλα αυτά μου φαίνονται εντελώς γελοία. Πρώτα απ’ όλα -εκτός κι αν είστε ακροβάτης- υπάρχουν μόνο ορισμένα πράγματα που μπορείτε  να κάνετε με τo σώμα σας και το δικό της.


Υπάρχουν τρόποι που είναι αδύνατο να τους εφαρμόσει κανείς, εφόσον δεν είναι αποφασισμένος να εξαρθρωθεί. Άλλωστε, τρεις μόνο είναι οι Βασικοί τρόποι της συνουσίας: (α) πρόσωπο με πρόσωπο, β) προσέγγιση εκ των όπισθεν και (γ) με εκείνη επάνω σας γυναικεία καβάλα), με μέτωπο προς εσάς ή αντίθετα. Όλες οι δευτερεύουσες εκείνες ποικιλίες, τις οποίες παρουσιάζουν σαν διαφορετικές στάσεις, είναι συνήθως αυτές που μπορεί κάθε ζευγάρι να ανακαλύψει μόνο του όταν οι δύο σύντροφοι έχουν τη διάθεση να ψάξουν και να δοκιμάσουν καινούργιες απολαύσεις.


Το σεξ μπορεί να γίνει όρθια, γονατιστά, καθιστά και ξαπλωτά. Νομίζω πως τα ζευγάρια που έχουν υπερβολικές αναστολές ή υπερβολική έλλειψη φαντασίας, ώστε να μη δοκιμάζουν ποικιλίες της ερωτικής τους πράξης, δεν πρόκειται να βοηθηθούν με όλους αυτούς τους αριθμημένους ακροβατισμούς, ούτε ακόμη και αν, κατά την αγορά του βιβλίου, τους προσφερόταν και μια βιντεοταινία με αναπαράσταση αυτών των στάσεων. Γι’ αυτό δεν πρόκειται να σας κάνω να πλήξετε με ανιαρές περιγραφές στάσεων και δεν θα περιλάβω σχετικές φωτογραφίες.


Θα επιμείνω όμως ιδιαίτερα στον πειραματισμό που σας προσφέρει μερικά πλεονεκτήματα:


Πρώτον, όταν αλλάζετε στάσεις, η είσδυση στον κόλπο της γίνεται υπό διαφορετική γωνία. Το πέος σας πιέζει διαφορετικά σημεία – το καθένα απ’ αυτά της προκαλούν μια ιδιαίτερη ευχάριστη αίσθηση. Γιατί να τα παραμελήσετε; Όταν βρίσκεστε, για παράδειγμα, με εκείνη από πάνω σας, η είσδυση είναι πολύ βαθύτερη απ’ όσο κατά την ξαπλωμένη στάση. Κι αυτή την αίσθηση μπορεί να επιθυμεί η σύντροφος σας αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό ήθελε αυτή τη στάση.


Λεύτερο, η είσδυση εκ των όπισθεν αποτελεί πολύ περισσότερο διαφορετική εμπειρία για τη γυναίκα παρά για τον άντρα. Μπορεί να είναι η στάση που προτιμά. Ποτέ δεν μπορείτε να το ξέρετε, αν δεν το δοκιμάσετε.


Το Τρίτο (και ίσως το σημαντικότερο) πλεονέκτημα που προσφέρεται από τις διάφορες ποικιλίες, είναι ψυχολογικό.


Σπάζει τη ρουτίνα και Βοηθάει να κρατιέται ο λύκος της ανίας μακριά από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X