Σούλης ή Σάσα;

Προς το τέλος της βαίνει  η υπόθεση ‘’προπονητής’’ στον Παναθηναϊκό και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του εκλεκτού.
Το pamesports.gr σας έχει ενημερώσει από τις 17 Ιουνίου για την κίνηση του «εξάστερου» προς τον Σούλη Μαρκόπουλο που εξ αρχής ήταν πολύ ψηλά στις επιλογές. Άλλωστε, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό εξέτασαν και παλαιότερα το ενδεχόμενο συνεργασίας. Πολύ πριν προκύψει η προσέγγιση του Ολυμπιακού, μετά την παραίτηση Μπαρτζώκα. Στην περίπτωση των ερυθρόλευκων η μεταγραφή είχε χαλάσει από την αντίδραση του κόσμου με δεδομένο το πολυετές συμβόλαιο του προπονητή, την αντιπαλότητα των δυο ομάδων και το γεγονός ότι η σεζόν ήταν σε εξέλιξη.
 
Τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Υπάρχει η δήλωση του ίδιου του προπονητή που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, οι δηλώσεις παραγόντων που ανοίγουν το δρόμο και φυσικά η επιθυμία του Παναθηναϊκού σε μια συμφωνία που μοιάζει ολοκληρωμένη. Όσο κι αν πράγματι εξετάζεται η περίπτωση Γιασικεβίτσιους ή άλλων ονομάτων που είτε δεν είναι τόσο ‘’ταιριαστά’’ στο πρότζεκτ.
Συζήτηση υπάρχει και με τον προπονητή της Σερβίας Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Όπως και να έχει πολύ σύντομα ο γρίφος θα βρει λύση…

Σχετικά άρθρα