Στον Πλατανιά ο Στανισάβλιεβιτς

Σε μία ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο Πλατανιάς ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σέρβος Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πλατανία την ερχόμενη σεζόν αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Χανίων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς (Filip Stanisavljevic). Ο Στανισάβλιεβιτς, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, γεννήθηκε στις 20/5/1987, έχει ύψος 1,82 και είναι 81 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 14.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 28χρονος Σέρβος μέσος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επεσήμανε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Πλατανιά. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για την πρόταση του Πλατανιά, με ενδιέφερε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό βήμα για εμένα. Μίλησα με τον Λούκα (Μιλούνοβιτς), ο οποίος μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και ότι συστήνει τον Πλατανιά σε κάθε ποδοσφαιριστή, γιατί είναι ένας σύλλογος πολύ καλά οργανωμένος, ο οποίος λειτουργεί επαγγελματικά. Πιστεύω ότι η ελληνική Λίγκα είναι αρκετά πιο δυνατή από την ουγγρική. Αυτό που μπορώ να πω για εμένα είναι ότι θα παλεύω μέχρι τέλους και θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου όταν θα αγωνίζομαι».

Σχετικά άρθρα