«Ξεχάστε το παρελθόν, κάνουμε μια νέα αρχή»

Την πρώτη γνωριμία τους με τον Ιγκόρ Τούντορ είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη των προπονήσεων στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Την παρουσίαση του νέου προπονητή του “Δικεφάλου του Βορρά” ανέλαβε ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος τόνισε πως η σεζόν που ολοκληρώθηκε πρέπει να μείνει στο παρελθόν και άπαντες θα πρέπει να επικεντρωθούν σε μια νέα αρχή.
«Θέλω να σας καλωσορίσω και ελπίζω οι διακοπές αν και λίγες να σας βοήθησαν να ξεκουραστείτε. Θέλω να ξεχάσετε τη χρονιά που προηγήθηκε και να κάνουμε μια νέα αρχή, η οποία ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένη. Νέος προπονητής σας είναι ο Ιγκόρ Τούντορ, τον οποίο καλωσορίζω και σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία και καλή χρονιά», τόνισε ο Άρνεσεν.
Από την πλευρά του ο Ιγκόρ Τούντορ είπε στους παίκτες: «Καλωσήρθατε και ελπίζω να προλάβατε να ξεκουραστείτε. Χαίρομαι που είμαι εδώ, μαζί με το τιμ μου, και θέλω να βάλετε μια γραμμή στο παρελθόν και να δουλέψουμε καλά μαζί για επιτυχίες. Ξέρω την ποιότητα που έχετε, όλοι σας ξέρετε ποδόσφαιρο και δική μας δουλειά είναι να μεταφέρουμε τις ιδέες μας και την φιλοσοφία μας για το πως θα πετύχουμε μεγάλες νίκες ως ομάδα».
Η ενημέρωση της ΠΑΕ για την προπόνηση:
Το βάρος του προγράμματος έπεσε περισσότερο στην αερόβια αντοχή και γενικότερα στη φυσική κατάσταση, τόσο με τρέξιμο όσο και με ασκήσεις με μπάλα. Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης , ο οποίος έχει θλάση θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο από το τέλος της περασμένης σεζόν, έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, ο Εγιάλ Γκολάσα απουσίαζε λόγω προσωπικού θέματος κι ο Λούκας Πέρεθ δικαιολογημένα λόγω της μέχρι 30/06 δέσμευσής του με την Λα Κορούνια. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει γεύμα και ξεκούραση σε ξενοδοχείο της περιοχής και απογευματινή προπόνηση που μεταφέρθηκε για τις 18:00.

Σχετικά άρθρα