Το «αντίο» του Νάστου

Μετά από 6 χρόνια οι δρόμοι του Ατρόμητου και του Βαγγέλη Νάστου χωρίζουν και η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου αποχαιρέτησε μέσω ανακοίνωσης τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε την οικογένεια του συλλόγου.
Αναλυτικά:
Ποτέ δεν είναι εύκολο να αποχαιρετήσεις κάποιον που έχει προσφέρει πολλά!.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Βαγγέλης Νάστος έπειτα από έξι χρόνια απόλυτα πετυχημένης συνεργασίας χωρίζουν τους δρόμους τους καθώς ολοκληρώθηκε η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.
Ο Βαγγέλης Νάστος ήρθε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2009 και αποχωρεί αφήνοντας πίσω του 132 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας (5 γκολ), 17 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας (κι έναν τελικό) και 3 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (1 γκολ στο Σαράγεβο). Αποτέλεσε υπόδειγμα επαγγελματία, αρχηγού και ξεχώριζε για το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
Η ομάδα μας σεβόμενη τη μεγάλη του προσφορά κατέθεσε στον Βαγγέλη Νάστο ανοικτή πρόταση για να αναλάβει είτε άμεσα, είτε στο μέλλον εφόσον συνεχίσει το ποδόσφαιρο, διοικητικό ή αγωνιστικό πόστο.
Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr ο Βαγγέλης Νάστος τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί έκλεισα κατά τον καλύτερο τρόπο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Είμαι όμως και χαρούμενος γιατί στα έξι αυτά υπέροχα χρόνια όλοι μαζί διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι «μεγαλώσαμε» τον Ατρόμητο και σήμερα είναι μία από τις σημαντικότερες ελληνικές ομάδες.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους. Τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και που συνεχίζουν να μου δείχνουν.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και για τους φιλάθλους μας που θα τους έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Τους Fentagin αλλά και τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά γιατί στο πρόσωπό τους έβλεπα την αγάπη που νιώθουν για εμένα. Τους αγαπώ κι εγώ το ίδιο.
Να συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα, με περισσότερη αφοσίωση και συσπείρωση γιατί ο Ατρόμητος το αξίζει και πρέπει κάθε χρόνο να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος».

Σχετικά άρθρα