Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Παππάς: Ο λαός θα ψηφίσει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα το δείτε
Παππάς: Ο λαός θα ψηφίσει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα το δείτε thumbnail

Παππάς: Ο λαός θα ψηφίσει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα το δείτε

"Θα πάνε όλα παρά πολύ καλά. Ο λαός μας θα ψηφίσει όχι θα το δείτε" δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου. 


"Υπάρχει μια πρόταση των θεσμών στο τραπέζι ασύμβατη με τη λαϊκή εντολή και με το ομαλό μέλλον της Ελλάδας προς την ανάπτυξη. Συνεπώς ότι θα ξημερώσει μια πολύ όμορφη μέρα στην οποία ο ελληνικός λαός σε λίγες μέρες θα μπορεί να αποφασίσει με ψυχραιμία για το αν αυτή η πρόταση μπορεί να γίνει αποδεκτή" τόνισε ο κ. Παππάς.


"Υπάρχουν κάποιοι ακραίοι κύκλοι στη Γερμανία που σε συνεργασία με το ΔΝΤ θέλουν να ταυτίσουν την εφαρμογή του μνημονίου με την ύπαρξη του κοινού νομίσματος. Καλώ τους ακραίους κύκλους να μην παίξουν με τη σταθερότητα του ευρώ, έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, έχουμε δώσει διαβεβαιώσεις ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει και ας συζητήσουμε για την ουσία της πολιτικής. Έχω την αίσθηση ότι αυτοί που  επαναφέρουν αυτά τα ερωτήματα είναι φανατικοί του μνημονίου που  απλά δεν θέλουν να το πουν"


"Υπάρχει ένα ερώτημα άσκησης πολιτικής. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα. Όποιος αυτή τη στιγμή θεσμικός ή πολιτικός παράγοντας παίζει με σενάρια ακραία αναλαμβάνει ιστορική ευθύνη. Καλούμε να ακουμπήσουν όλοι τα πολιτικά τους επιχειρήματα στο τραπέζι. Να μην παίζουν ούτε με τις καταθέσεις των πολιτών ούτε με την ψυχραιμία τους.  Και καλούμε και κάθε θεσμικό παράγοντα το ρόλο που απορρέει από τη δική του ιδιότητα. Όποιος ταυτίζει το κοινό νόμισμα με την διαρκεί φτώχεια και τα μνημόνια κάνει πολύ κακή υπηρεσία στην Ευρώπη" πρόσθεσε. 


  www.enikos.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X