Άλλες τρεις μεταγραφές

Η ΑΕΚ βάζει πλέον πλώρη για άλλες τρεις τουλάχιστον μεταγραφές. Τερματοφύλακα, αριστερό μπακ και επιθετικό. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα αναχωρήσει σήμερα για το εξωτερικό, αλλά το ταξίδι του σύμφωνα με την ΑΕΚ δε σχετίζεται με μεταγραφική υπόθεση.
Ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής έλεγε χθες στο περιθώριο της απόκτησης του Άρθο ότι οι Εστεμπάν και Βάρας παραμένουν στο πλάνο και ξεκαθάριζε ότι έχει στα υπόψη του άλλη μία εξαιρετική περίπτωση γκολκίπερ.
Επειδή έχει γίνει αρκετή κουβέντα άλλος στόπερ δε θα αποκτηθεί. Απλά ενδέχεται ο αριστερός μπακ που θα έρθει να έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως στόπερ. Αυτό ίσως δώσει πόντους σε παίκτες όπως οι Αμορεμπιέτα και Παλομίνο…
Όσο για τον επιθετικό, ο “Μπέλι” ήταν απόλυτα ξεκάθαρος. Στόχος της ΑΕΚ είναι να προσθέσει στο ρόστερ της έναν φορ περιοχής με τα χαρακτηριστικά του Ιβάν Μπρέτσεβιτς. Παίκτη δηλαδή με όγκο και πολύ καλό με το κεφάλι…
Όσοι αναρωτιέστε και τί θα γίνει με τον Σκόκο, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν ο παίκτης -το συμβόλαιο του οποίου με τη Νιουελς ολοκληρώνεται το 2019 (!)- καταφέρει να μείνει ελεύθερος, θα έρθει στην ΑΕΚ. Αλλιώς το “μπαμ” θα έχει άλλο ονοματεπώνυμο.

Σχετικά άρθρα