Νέος ιδιοκτήτης της Λάρισας ο Κούγιας

Μετά από πολύωρη συνάντηση που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα την Παρασκευή, Πλεξίδας και Κούγιας κατέληξαν σε οριστική συμφωνία.

Με κοινό δελτίο Τύπου που έφερε τις υπογραφές τους, Βαγγέλης Πλεξίδας και Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου (27/6) την ολοκλήρωση της διαδικασίας της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
«Σήμερα στα γραφεία της LAFARMολοκληρώθηκε η διαδικασία της πωλήσεως της πλειοψηφίας των μετοχών από την εταιρεία LA FARM προς εταιρεία την οποία εκπροσωπεί ο κ. Αλέξης Κούγιας.
Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κ. Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχθούν την Τρίτη 30/6/2015 σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.
Ο κ. Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξούσιου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, όσο και στο προπονητικό κέντρο, δεσμευόμενος ότι σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ.
Οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Βαγγέλης Πλεξίδας συμφώνησαν όπως από σήμερα ο κ. Αλέξης Κούγιας θα χειριστεί προσωπικά το θέμα της προσλήψεως του προπονητή της ΑΕΛ, αλλά και των μεταγραφών των παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επανδρώσουν το ρόστερ.
Σήμερα ο κ. Πλεξίδας παρέδωσε στον κ. Κούγια τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου και η επίσημη ανακοίνωση της αγοροπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη 1/7/2015 στα γραφεία της ΑΕΛ και σε ώρα η οποία θα οριστεί».

Σχετικά άρθρα