Αρχική / Πολιτισμός / City life / Σήμερα Θέατρο – Road to Knowhere στο Φεστιβάλ Αθηνών
Σήμερα Θέατρο - Road to Knowhere στο Φεστιβάλ Αθηνών thumbnail

Σήμερα Θέατρο – Road to Knowhere στο Φεστιβάλ Αθηνών

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, η ομάδα The Erasers ανεβάζει μια θεατρική-κινηματογραφική δράση που περιγράφει μια Ευρώπη κουρασμένη, σημερινή, αλλά και μια περιπέτεια που δεν λέει να τελειώσει.


Το 2040 ένα κινηματογραφικό συνεργείο Οπτικής Καταστολής αναλαμβάνει το γύρισμα ενός δραματοποιημένου ντοκυμαντέρ που θα παρουσιαστεί στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης από την ανέγερση της «Πληροφορικής Ασπίδας». Το ντοκιμαντέρ περιγράφει το ταξίδι τριών ανθρώπων που διασχίζουν την Ευρώπη με ένα αυτοκίνητο το καλοκαίρι του 2015, λίγες μέρες πριν ξεσπάσει ο μεγάλος ευρωπαϊκός εμφύλιος. Το θέμα ωστόσο παραμένει διαφορετικό. Είναι η εξιστόρηση των γεγονότων που έμελλε να μείνουν στην ιστορία με την ονομασία: «Η Μεγάλη Νύχτα».


Ένα ταξίδι ανάμεσα σε ένα παρελθόν άγνωστο και σε ένα, αναπόφευκτα, μοιραίο μέλλον, από τρεις ταξιδιώτες (Jean Luc Pop, Nancy Lux και Gregor Burroughs) με μόνες αποσκευές τσιγάρα και φθηνά ναρκωτικά, γραπτές αποδείξεις λησμονημένων ερώτων, αναμνήσεις και ένα όπλο.
 Πειραιώς 260, Κτίριο Δ


19.07.2015


21:00


€20, €15 (μειωμενο), €10 (φοιτητικο), €5 (ανεργοι, ΑΜΕΑ)


debop.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X