Αυτός είναι ο Θελάντερ (video)

Διαβάστε ακόμα: Από Χελάντερ σε Θελάντερ ο Παναθηναϊκός

Γιγαντόσωμος, δυναμικός και νευρώδης, ο Ράσμους Θελάντερ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του δανέζικου ποδοσφαίρου ως προς τους κεντρικούς αμυντικούς. Ο Θελάντερ που ανήκει στην Ααλμποργκ είναι δεξιοπόδαρος και διακρίνεται για το physical game, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δυναμικό κεντρικό αμυντικό ο οποίος είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ έχει έφεση και στο γκολ.

Είναι γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1991, αγωνίζεται στην Ααλμποργκ από τον Ιούλιο του 2012, ενώ προηγουμένως άρχισε την καριέρα του και καθιερώθηκε στην Ακαντέμισκ. Εχει αγωνιστεί επίσης με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Δανίας, ποτέ όμως με την Εθνική Ανδρών.

Εφέτος έπαιξε 16 φορές στην πρώτη κατηγορία της Δανίας με την Ααλμποργκ και άλλες δώδεκα στα Κύπελλα Ευρώπης, όντας βασικό στέλεχος στην πορεία της δανέζικης ομάδας εντός και εκτός συνόρων.

Τον παίκτη έχουν παρακολουθήσει οι Πράσινοι καθώς κυρίως ο Ρενέ Χένρικσεν αλλά και ο Μίκαελ Νίλσον, οι δύο σκάουτερ του Τριφυλλιού, έχουν τσεκάρει και γνωρίζουν την αξία του Θελάντερ.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον Ράσμους Θελάντερ…

Σχετικά άρθρα