Αρχική / More / Celebrity news / Δείτε πως ζούσαν ο Κένεντι, η Τζάκι και τα παιδιά τους!
Δείτε πως ζούσαν ο Κένεντι, η Τζάκι και τα παιδιά τους! thumbnail

Δείτε πως ζούσαν ο Κένεντι, η Τζάκι και τα παιδιά τους!

Στο σφυρί βγαίνουν αυτή την εβδομάδα φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας από στιγμιότυπα της οικογένειας Κέννεντι: του προέδρου JFK, της Τζάκι και των παιδιών τους.


Οι 79 φωτογραφίες ανήκαν στη νταντά της οικογένειας Maud Shaw, που φρόντιζε την Caroline και τον John F. Kennedy Jr. Για επτά χρόνια- τα περισσότερα στο Λευκό Οίκο. Μαζί με ένα φόρεμα εγκυμοσύνης που είχε φορέσει η τότε Πρώτη Κυρία, οι φωτογραφίες θα βγουν προς πώληση από τον οίκο Nate D. Sanders Auctions αύριο Πέμπτη.


Η Maud άρχισε να εργάζεται για τους Κέννεντι μετά τη γέννηση της Caroline το 1957 και φρόντισε την ίδια και τον John και μετά τη δολοφονία του πατέρα τους το 1963.


Δύο χρόνια μετά το θάνατο του JFK, η γυναίκα συνταξιοδοτήθηκε και επέστρεψε στο πατρικό της στο Λονδίνο. Λίγο μετά την επισκέφθηκε εκεί η Τζάκι και της προσέφερε και το φόρεμα που βγαίνει αύριο στη δημοπρασία.


Όταν η Maud πέθανε το 1988 τα αναμνηστικά της από τα χρόνια που έζησε με τους Κέννεντι πέρασαν στους συγγενείς της και πουλήθηκαν.


Η τιμή για τις 79 φωτογραφίες, το φόρεμα και ένα υπογεγραμμένο βιβλίο με τα απομνημονεύματα της νταντάς αρχίζει από τα 10.000 δολάρια.


Δείτε τις φωτογραφίες


jfkn12jfkn11 jfkn8jfkn7jfkn6jfkn5jfkn4jfkn3jfkn2jfkn1

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X