Έφτασε αποφασισμένος ο Θελάντερ

Στη χώρα μας βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ράσμους Θελάντερ και στις πρώτες δηλώσεις του δήλωσε χαρούμενος για την επικείμενη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και αποφασισμένος να πετύχει με τη νέα ομάδα του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλος σύλλογος. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να πετύχω», δήλωσε αρχικά ο Δανός αμυντικός κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.
Για το αν έχει μιλήσει με τον Ρενέ Χένρικσεν: «Ναι εννοείται. Είμαστε στην ίδια ομάδα, θεωρείται μεγάλος παίκτης στη χώρα μου και με έχει ενημερώσει».
Για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του: «Είναι ένα μεγάλο κλαμπ που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει μεγάλη ιστορία και θερμούς οπαδούς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και θα είμαι 100% αφοσιωμένος στο κλαμπ».
Για τους υπόλοιπους Δανούς που έχουν αγωνιστεί στο “τριφύλλι”: «Ναι γνωρίζω ποιοι άλλοι έχουν παίξει στην ομάδα. Πρώτα να τελειώσει η μεταγραφή και μετά θα πούμε περισσότερα».
Ο Θελάντερ θα βρεθεί στα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και εν συνεχεία να ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. * η φωτογραφία είναι από το intime 

Σχετικά άρθρα