Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πως επηρεάζουν τον χαρακτήρα σου τα γειτονικά σου ζώδια
Πως επηρεάζουν τον χαρακτήρα σου τα γειτονικά σου ζώδια thumbnail

Πως επηρεάζουν τον χαρακτήρα σου τα γειτονικά σου ζώδια

Όποιο κι αν είναι το ζώδιό σου, αν έχεις γεννηθεί μέσα στο πρώτο ή το τελευταίο πενταήμερό του, δέχεσαι επιρροές από το προηγούμενο ή το επόμενο ζώδιο. Έτσι, σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί για παράδειγμα να είσαι Καρκίνος με μια δόση Διδύμου ή Λέοντα, πράγμα που σε κάνει να διαφέρεις κάπως από έναν «σκέτο» Καρκίνο. Και μπορεί παράλληλα αυτό να εξηγεί γνωρίσματα του χαρακτήρα σου που δεν ανταποκρίνονται στο τυπικό σου ζώδιο. Παρακάτω ακολουθούν οι ιδιαίτερες επιρροές που έχουν δεχτεί οι γεννημένοι στις αρχές και προς το τέλος του ζωδίου τους. Για να μάθεις ακόμη περισσότερα με βάση τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη κάλεσε τώρα στο14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 21 και 25 Μαρτίου:

 

Είσαι Κριός με επιρροές Ιχθύ. Μπορεί να δείχνεις ισχυρογνώμων και παρορμητικός, αλλά ένα μέρος σου αποζητά την ηρεμία και την απομόνωση. Σε ενοχλεί όταν οι άλλοι επεμβαίνουν στα πλάνα σου. Έχεις οξύνοια και σου αρέσει να πειραματίζεσαι σε καινούργιους τομείς και να φέρνεις νέες ιδέες. Ξεχωρίζεις με την έμπνευση και τη φαντασία σου, ενώ δείχνεις αυθόρμητα συμπάθεια και ζεστασιά στους γύρω. Σου αρέσει να διασκεδάζεις και τα πας καλά με τον κόσμο, ενώ στον έρωτα δείχνεις πάθος συνδυασμένο με συναισθηματισμό.

 

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 15 και 19 Απριλίου:

 

Είσαι Κριός με επιρροές Ταύρου, ανυπόμονος και ευέξαπτος, αλλά επίσης πολύ αποφασιστικός και ορισμένες φορές πεισματάρης. Σε αντίθεση με τους άλλους Κριούς που συχνά αφήνουν πράγματα μισοτελειωμένα, εσύ ολοκληρώνεις ό,τι αρχίζεις. Σου αρέσει να μπαίνεις επικεφαλής και δεν αντέχεις την αταξία και την έλλειψη οργάνωσης. Το συναίσθημα παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Εκδηλώνεσαι έντονα, είτε πρόκειται για αγάπη και χαρά, είτε για θυμό ή θλίψη. Οι άλλοι ξέρουν πως πάντα θα είσαι ειλικρινής απέναντί τους. Με όσους αγαπάς, γίνεσαι ρομαντικός και τρυφερός.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20 και 24 Απριλίου:

 

Είσαι Ταύρος με επιρροές Κριού. Χαρακτηρίζεσαι από αυτάρκεια και αποφασιστικότητα, και παράλληλα είσαι ανεξάρτητος και γεμάτος ζωντάνια. Δεν ανέχεσαι να σε περιορίζουν οι κανόνες των άλλων και σε οποιαδήποτε κατάσταση εσύ θα δείξεις την έντονη προσωπικότητά σου. Συχνά οι άνθρωποι έρχονται σε σένα για να τους συμβουλέψεις. Εξωτερικά δείχνεις να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και, συχνά, ένα δικό σου στιλ. Ακόμα και τις φορές που σε πιάνουν οι ανασφάλειες, καταφέρνεις να το κρύβεις καλά. Αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου με ισχυρή λογική ενώ, αντίθετα, στην αγάπη είσαι παρορμητικός και μερικές φορές υπερβολικός.

 

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 16 και 20 Μαϊου:

 

Είσαι Ταύρος με επιρροές Διδύμων. Έχεις φιλοδοξία, ισχυρή θέληση και επίσης είσαι ευφάνταστος με κλίση προς τη διανόηση. Έχεις ελκυστική προσωπικότητα και καταφέρνεις να πείθεις τους ανθρώπους. Γενικά σε χαρακτηρίζει η ευθύτητα στη συμπεριφορά σου, γιατί προτιμάς να αποφεύγεις την εξαπάτηση και τη μυστικότητα και να δείχνεις τα πράγματα όπως είναι. Σε ενοχλεί να παίρνεις διαταγές.  Διαθέτεις ευφράδεια, αλλά όταν βρίσκεσαι σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, συχνά δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο όταν ερωτεύεσαι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 21 και 25 Μαϊου:

 

Είσαι Δίδυμος με επιρροές Ταύρου. Σου αρέσει να ερευνάς και να μαθαίνεις, αλλάζεις εύκολα διαθέσεις, αλλά ταυτόχρονα είσαι πεισματάρης και δεν ξεφεύγεις εύκολα από τον δρόμο σου. Μερικές φορές νευριάζεις με τους άλλους,  όταν δεν στέκονται στο ύψος των προσδοκιών σου. Γενικά πάντως έχεις τακτ στη συμπεριφορά σου και περιβάλλεσαι από πολλούς φίλους. Μπορεί να είσαι προικισμένος με καλλιτεχνικά ταλέντα,  πάντως όσον αφορά τους τρόπους να κερδίζεις χρήματα, δείχνεις ρεαλισμό και πρακτικό πνεύμα. Κερδίζεις αμέσως όσους σε πρωτογνωρίζουν.

 

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 16 και 20 Ιουνίου:

 

Είσαι Δίδυμος με επιρροές Καρκίνου. Είσαι τετραπέρατος και επικοινωνιακός, καθώς και επιφυλακτικός, κάπως συντηρητικός και υπερβολικά αναλυτικός στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα. Όταν δεσμεύεσαι για κάτι, οι άλλοι μπορούν να είναι σίγουροι πως θα κάνεις ό,τι υποσχέθηκες. Έχεις γοητευτικούς τρόπους και προσέχεις πολύ την εμφάνισή σου. Δεν μένεις ικανοποιημένος με τη μετριότητα και θέλεις να δημιουργείς την ομορφιά γύρω σου. Σου αρέσει να περιβάλλεσαι από οικεία αντικείμενα και πρόσωπα. Είσαι ευαίσθητος και πληγώνεσαι εύκολα από την αδιαφορία ή τον εγωισμό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 21 και 25 Ιουνίου:

 

Είσαι Καρκίνος με επιρροές από Διδύμους. Έχεις μια συμπονετική και γενναιόδωρη φύση και ένα κοφτερό, βαθυστόχαστο νου. Παρόλο που δείχνεις αρκετά εγκεφαλικός, μέσα σου κρύβεις μεγάλη τρυφερότητα. Μερικές φορές το μυαλό και η καρδιά σου βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους, καθώς το συναίσθημα σε επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’ όσο θέλεις να παραδεχτείς. Έχεις μια ιδιαίτερη ικανότητα να τα πηγαίνεις καλά με ανθρώπους από τους πιο διαφορετικούς χώρους. Χρειάζεσαι πνευματικά ερεθίσματα και αλλαγή, διαφορετικά ενοχλείσαι αν μείνεις για καιρό κολλημένος σε ένα μέρος ή κατάσταση.

 

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 18 και 22 Ιουλίου:

 

Είσαι Καρκίνος με επιρροές από Λέοντα. Είσαι ευαίσθητος και ιδεαλιστής, όπως επίσης έξυπνος και δυναμικός, πιθανόν και κάπως κυκλοθυμικός. Στη δουλειά σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Διαθέτεις χάρη και κοινωνικότητα, κάτι που σε βοηθά να συναναστρέφεσαι με άνεση κάθε είδους άτομα, αλλά κατά βάθος σου παίρνει χρόνο το να δημιουργήσεις στενές σχέσεις. Στην αγάπη δεν ακολουθείς εύκολα τις παρορμήσεις σου. Πιθανόν να σου αρέσει κάποιο πρόσωπο με την πρώτη ματιά, αλλά προχωράς προσεκτικά, γιατί φοβάσαι την απόρριψη και δεν θέλεις να βρεθείς σε θέση αδυναμίας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 23 και 27 Ιουλίου:

 

Είσαι Λέων με επιρροές Καρκίνου. Έχεις αρκετά υψηλές φιλοδοξίες και δημιουργικό πνεύμα, αλλά και μαζί είσαι μεθοδικός και επιμελής. Θέλεις να παίρνεις σωστές αποφάσεις και δεν σου αρέσει καθόλου να πιάνεσαι απροετοίμαστος ή να αιφνιδιάζεσαι. Η πνευματική εργασία σε εξιτάρει, κι έχεις καλή αυτοσυγκέντρωση και ικανότητα έκφρασης. Με την άνεση και τη ζεστασιά που σε διακρίνουν κάνεις πολλούς φίλους. Συχνά χάνεις το μέτρο με το χρήμα, γιατί σου αρέσει να αποκτάς όμορφα πράγματα. Στον έρωτα είσαι πεισματάρης και κτητικός.

 

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 18 και 22 Αυγούστου:

 

Είσαι Λέων με επιρροές από την Παρθένο. Κερδίζεις την προσοχή με την ισχυρή προσωπικότητα και την αίσθηση του στιλ σου. Η αποφασιστικότητα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σου. Κανένα εμπόδιο δεν σε σταματά προκειμένου να πετύχεις ένα σκοπό και να αποκτήσεις εκείνο που επιθυμεί η καρδιά σου. Προτιμάς να έχεις έναν κομψό και πολυτελή τρόπο ζωής. Παρόλο που αναλύεις με καθαρή λογική τα προβλήματα των άλλων, κατά βάση είσαι συναισθηματικός χαρακτήρας. Αποφασίζεις πρώτα με την καρδιά και μετά το εκλογικεύεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 23 και 27 Αυγούστου:

 

Είσαι Παρθένος με επιρροές Λέοντα. Είσαι ένα ευγενικό, χαριτωμένο και αξιόπιστο άτομο, που επιπλέον διαθέτει γούστο και προσωπικό στιλ. Η αισιοδοξία, το πνεύμα και η ανάλαφρη διάθεσή σου μαγνητίζουν τους ανθρώπους. Στις κοινωνικές συναναστροφές λάμπεις. Τα σχέδια που αναλαμβάνεις έχουν πολλές πιθανότητες να πετύχουν με την επιμονή σου στη λεπτομέρεια και το κοφτερό μυαλό σου. Συχνά καταλήγεις να κρατάς εσύ τα ηνία χάρη στις οργανωτικές ικανότητές σου. Δεν δείχνεις επιείκεια για την ανευθυνότητα των άλλων. Στον έρωτα είσαι διαχυτικός, θερμός και αφοσιωμένος.

 

Αν γεννήθηκες μεταξύ 18 και 22 Σεπτεμβρίου:

 

Είσαι Παρθένος με επιρροές Ζυγού. Είσαι άνθρωπος των ιδεών, διανοούμενος και με μεγάλη αντίληψη. Έχεις έντονη κοινωνικότητα και πετυχαίνεις πολλά μέσα από τις συνεργασίες σου. Το ταλέντο σου με τους ανθρώπους σε οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία. Ο νους σου είναι πάντα σε εγρήγορση και συνήθως αποδεικνύεσαι καταπληκτικός συνομιλητής. Διαθέτεις υψηλό αισθητήριο και εκλεπτυσμένο γούστο, ενώ σου αρέσει να συλλέγεις ωραία αντικείμενα. Πιθανόν ασχολείσαι ο ίδιος με την καλλιτεχνική δημιουργία. Στην αγάπη είσαι ανοιχτός και ειλικρινής, αλλά απαιτείς από τον σύντροφό σου προσοχή και αφοσίωση.

 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X