Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Aπιστία: Πώς καταλαβαίνεις τη γυναίκα που σκέφτεται άλλον
Aπιστία: Πώς καταλαβαίνεις τη γυναίκα που σκέφτεται άλλον thumbnail

Nίκη, αναγνώστρια του boro.gr

Aπιστία: Πώς καταλαβαίνεις τη γυναίκα που σκέφτεται άλλον

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Όταν είχα χωρίσει μ,το καλοκαίρι προσπάθησα να προχωρήσω την ζωή μου με ένα άλλο παιδί αλλα ξαναγύρισα σε αυτόν γιατί η αλήθεια ειναι ότι τον αγαπάω πολύ. Και τη δεύτερη φορά που ξαναχωρισαμε ξαναμιλησα με το παιδί που σας ανέφερα από πάνω…αλλα και πάλι επέστρεψα στον αλλον. Ξαφνικά μετά από έναν χρόνο κοντά. Αυτό το παιδί που μιλούσαμε έκανε καινούργια σχέση εμενα με πείραξε και μπορώ να πω ότι ζήλεψα πολύ απο όταν έμαθα για την σχέση του δε περνάει λεπτό που να μην τον σκέφτομαι. Ενω είμαι ακόμα σε σχέση με τον άλλον εδώ και 2 χρόνια προς τι όλα αυτά; Γιατί από την στιγμή που έχω σχέση σκέφτομαι τον άλλον που απλά μιλούσαμε και μια φορά είχαμε βρεθεί και με φίλησε οσο ήμουν χωρισμένη  πάντα. 


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Πάνος Μυλωνάς. 


Πάνος Μυλωνάς


Αγαπητή αναγνώστρια, 


Αγαπάτε το σύντροφο σας αλλά σκέφτεστε έναν άλλο.


Αναρωτιέμαι αν είχατε συνηθίσει να είναι εύκαιρος για σας και σας βόλευε η απόσταση και η ιδέα ότι υπάρχει κάποιος σαν δεύτερη επιλογή αν τα πράγματα με το αγόρι σας δεν πήγαιναν καλά. Ίσως νιώθατε ανασφάλεια να μείνετε μόνη.


Είναι λογικό και αναμενόμενο για αυτόν να βρεί μια άλλη κοπέλα. Εσείς δεν ήσασταν και δεν είστε διαθέσιμη, γυρίσατε στην τωρινή σας σχέση. Είχατε την ευκαιρία και την επιλογή να είστε με το αγόρι που τώρα θυμηθήκατε και σκέφτεστε. Πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας, αν δεν είχε σχέση θα αισθανόσασταν το ίδιο; Μήπως σας ενόχλησε που βρήκε μια άλλα κοπέλα; Ο πληγωμένος σας εγωισμός και ίσως το αίσθημα της απόρριψης σας έχουν κάνει να τον σκέφτεστε.


Θα σας συμβούλευα να επικεντρωθείτε στη τωρινή σας σχέση όπου υπάρχει αγάπη όπως γράφετε. Μπορείτε να προσπαθήσετε και οι δύο με επικοινωνία να διορθώσετε τα στοιχεία της σχέσης που σας οδήγησαν στο χωρισμό τις προηγούμενες φορές. Με αυτό το τρόπο θα είστε και παράλληλα πιο σίγουρη για την επιλογή σας να είστε μαζί του. X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X