Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Βενζινάδικα: Μάθε τι θα γίνει με τα καύσιμα
Βενζινάδικα: Μάθε τι θα γίνει με τα καύσιμα thumbnail

Βενζινάδικα: Μάθε τι θα γίνει με τα καύσιμα

Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία συνιστά στους καταναλωτές η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, προς αποφυγή οποιασδήποτε ανωμαλίας στην αγορά πετρελαιοειδών από αυξημένη αναιτιολόγητη ζήτηση καυσίμων.


Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία Πρατηριούχων Καυσίμων σε ανακοίνωσή της, η απόφαση της κυβέρνησης για Capital Control’s δημιουργεί από σήμερα πλείστα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και στον ανεφοδιασμό των πρατηρίων με καύσιμα.  


Ακόμα, διευκρινίζει ότι το κλείσιμο των τραπεζών περιορίζει δραματικά τη ρευστότητα των Πρατηριούχων και αυξάνει τα προβλήματα της συναλλακτικής διαδικασίας, για την καταβολή χιλιάδων ευρώ προς τις εταιρίες εμπορίας προκειμένου να συνεχισθεί ο απρόσκοπτος ανεφοδιασμός των πρατηρίων τους.


Μάλιστα, επισημαίνει ότι αυτή η εξέλιξη δίνει τη δυνατότητα σε ένα μικρό αριθμό πρατηρίων να ελέγξουν και να μονοπωλήσουν πλήρως την διαμόρφωση των λιανικών τιμών σε βάρος των καταναλωτών.


Γι' αυτό και συνιστά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση στους καταναλωτές.


http://www.kontranews.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X