Αναβλήθηκε η συνέντευξη Τούντορ

Η απόφαση ελήφθη. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενοι της κρισιμότητας της κατάστασης που επικρατεί σε όλη την ελληνική επικράτεια, σε οικονομικό επίπεδο και δεδομένου πως το μέγιστο ενδιαφέρον του κόσμου είναι στραμμένο στις πολιτικές εξελίξεις, αποφάσισαν να αναβάλουν την συνέντευξη τύπου, παρουσίασης, του Ιγκόρ Τούντορ.

Από την προηγούμενη εβδομάδα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν προαναγγείλει πως την Τετάρτη 1 Ιουλίου θα γίνει η παρουσίαση του Τούντορ από τον Φράνκ Αρνεσεν. Όμως, πλέον με βάσει τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, αποφασίστηκε να αναβληθεί. Σημειωτέον πως η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει την Πέμπτη το πρωί με προορισμό την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως επεσήμαναν με νόημα στελέχη του ΠΑΟΚ για το θέμα: «Η παρουσίαση του προπονητή αναβάλλεται  για λίγες μέρες και θα γίνει επί ολλανδικού εδάφους, με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το paoktv, με δυνατότητα ερωτήσεων από τους απεσταλμένους των ΜΜΕ και πιθανότατα τη δυνατότητα να μεταφερθούν ερωτήματα κόσμου μέσω social media».

Σχετικά άρθρα