Πλησιάζει σε Ντιόπ

Ο Πάπε Ντιόπ είναι πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς οι ενέργειες για την απόκτησή του βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Εκτός απροόπτου ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος που ήταν βασικός τα τελευταία χρόνια στη Λεβάντε, θα είναι η πρώτη κίνηση που θα ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός από το εξωτερικό στη φετινή μεταγραφική περίοδο.
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα ο Μάρκο Σίλβα προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους ερυθρόλευκους. Η πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού έχει σήμερα ένα καθοριστικό ραντεβού με την Σπόρτινγκ, από το οποίο μπορεί να προκύψουν οριστικές εξελίξεις για την αποδέσμευσή του από την πρώην ομάδα του.
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος αναμένεται να αναλάβει πόστο στην ομάδα, έχοντας τα καθήκοντα που είχε ως υπεύθυνος των αποδυτηρίων ο Πιερ Ισά που δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως γνωστοποιήθηκε επισήμως χτες.
Εντός των ημερών αναμένονται ανακοινώσεις για τις εγχώριες μεταγραφές που έχει κάνει ο Ολυμπιακός και για τους παίκτες που θα είναι από την αρχή στην προετοιμασία, όπως ο Μαρίνες, ο Λόρια, ο Τζανδάρης.
Στο πρώτο στάδιο στην Αυστρία αναμένεται να είναι και κάποιοι εκ των δανεικών, πιθανότατα οι Γιαταμπαρέ, Ολαϊτάν, Κολοβός.

Σχετικά άρθρα