Αρχική / Πολιτισμός / City life / Σήμερα – Το Νέο Τσίρκο του Βιετνάμ «ακροβατεί» στην Πειραιώς 260
Σήμερα - Το Νέο Τσίρκο του Βιετνάμ «ακροβατεί» στην Πειραιώς 260 thumbnail

Σήμερα – Το Νέο Τσίρκο του Βιετνάμ «ακροβατεί» στην Πειραιώς 260

Θα παρουσιάσει το χορευτικό δρώμενο «À Ố Làng Phô» από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου στο Κτίριο Δ.


Καλεσμένο για πρώτη φορά του Ελληνικού Φεστιβάλ, το Νέο Τσίρκο του Βιετνάμ καταφθάνει 30 Ιουνίου στη χώρα μας για να παρουσιάσει ένα υπερθέαμα για όλη την οικογένεια που συνδυάζει τη μουσική και το χορό με τα ακροβατικά, συγγενεύοντας αισθητικά με το νέο γαλλικό τσίρκο. Πρόκειται για το χορευτικό δρώμενο «À Ố Làng Phô» των Tuan Le, Nguyen Nhat Ly, Nguyen Lan Maurice και Nguyen Tan Loc, που πραγματεύεται το πέρασμα από την ήρεμη αγροτική ζωή κοντά στη φύση, στο άγχος και στη βία των πόλεων, από τη γλυκύτητα της παραδοσιακής μουσικής, στον παλμό του χιπ-χοπ. Επί σκηνής θα δούμε δεκαεπτά ακροβάτες, ζογκλέρ, χορευτές των πολεμικών τεχνών ή του δρόμου και πέντε μουσικούς να ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις σε μια συλλογική περιπέτεια, με ποιητική διάθεση.


30 Ιουνίου 2015
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260, , Ταύρος
Τηλ.: 210-9282900 / 210-4838739
Έως 2 Ιουλίου 2015. Ώρα: 21:00. Κτίριο Δ. Τιμές εισιτηρίων: 20€, 15€ (μειωμένο), 10€ (φοιτητικό), 5€ (άνεργοι, ΑΜΕΑ). Προπώληση: http://tickets.greekfestival.gr/dance/greekfestival/a-o-lang-pho/. Η παράσταση είναι διαθέσιμη για αγορά στα πακέτα εκπτώσεων: http://tickets.greekfestival.gr/ef-offers/.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X