Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πάει μόνος του διακοπές; Σημάδια ότι σε απατά
Πάει μόνος του διακοπές; Σημάδια ότι σε απατά thumbnail

Eλένη, αναγνώστρια του boro.gr

Πάει μόνος του διακοπές; Σημάδια ότι σε απατά

Aναγνώστριά μας ρωτά:


Όταν κάποιος λέει στην κοπέλα του θέλω να πάω μόνος με τους φίλους διακοπές αυτό τι σημαίνει; Δεν είμαι γκρινιάρα συνήθως αλλά με υποψιάζει για απιστία είμαστε 3 χρόνια μαζί και ίσως κουράστηκε. Πώς να χειριστώ τις αμφιβολίες μου; Γιατί δε θέλει να πάμε μαζί διακοπές φέτος; Εγώ είχα ανάγκη να πάω μαζί του. Είναι άδικο αυτό.


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος, Νίκος Βαμβακάρης. 


 


 Νικόλαος Βαμβακάρης


http://www.normavitae.comΑγαπητή Αναγνώστρια  καλησπέρα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε στο νου σας σχετικά με το ερώτημα σας είναι ότι δύο άνθρωποι είναι δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, κάποιες φορές τυχαίνει να ζουν ένα παράλληλο σύμπαν ενώ άλλες υπάρχει ανάγκη για ένα διάλειμμα.


Οι κοινές διακοπές μπορούν να προσφέρουν πολλά σ'ένα ζευγάρι όπως για παράδειγμα ένα βαθύτερό άγγιγμα, μία ερωτική διαχείριση του χρόνου,ή και έναν πολύ εποικοδομητικό διάλογο.


Η επιλογή του να κάνει ενα  ζευγάρι χώριστά διακοπές κρύβει αρκετές δυσκολίες για τον άλλον που δεν είχε τον ίδιο τρόπο σκέψης στην προκειμένη περίπτωση για εσάς .


Η καλύτερη πρόταση που έχω να σας κάνω σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες που μας δώσατε και την εμπειρία μου στα ζευγάρια που συναντώ  είναι να προχωρήσετε σε έναν διάλογο με το σύντροφό σας και να τον ρωτήσετε για τους λόγους που επέλεξε φέτος κάνει διακοπές χωριστά.Δεν χρειάζεται να αναλύσετε αυτό που θα σας πει αρκεί να τον παρατηρήσετε, να το καταλάβετε η οπτική επαφή και τα λόγια του συντρόφου σας είναι αρκετά για να μας δώσουν μία σαφή εικόνα αρκεί και ο κώδικας επικοινωνίας μεταξύ σας να είναι σταθερός και να εχει γερές βάσεις.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X