Λίγες θερμίδες: Επιδόρπιο Γιαουρτιού

<div class="ingredients">
<div class="title"><strong><span style="text-decoration: underline;">Συστατικά</span></strong></div>
</div>
<div class="text">
<p><span>800γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες</span><br /><span>400γρ. ζαχαρούχο γάλα</span><br /><span>ξύσμα από μισό λάιμ</span><br /><span>μπισκότα τύπου digestive</span><br /><span>10 μεγάλα φύλλα δυόσμου</span><br /><span>3 κ.σ. ζάχαρη</span><br /><span>λίγο ξύσμα λάιμ</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Μέθοδος Εκτέλεσης</strong></span></p>
<div class="text">
<div>Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε το ξύσμα από μισό λάιμ.</div>
<div>Αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες να σφίξει το μείγμα μας.</div>
<div>Σε ένα μούλτι βάζουμε το δυόσμο, τη ζάχαρη και λίγο ξύσμα λάιμ και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτά.</div>
<div>Σερβίρουμε σε ποτήρι ψηλό για να φαίνεται πιό όμορφο. Β</div>
<div>άζουμε μπισκότο σπασμένο στόν πάτο του, μετά το μείγμα με το γιαούρτι και στο τέλος την αρωματισμένη ζάχαρη.</div>
</div>
<p><span><br /></span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span><a href="http://akispetretzikis.com/">http://akispetretzikis.com/</a></span></p>
<p><span><br /></span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα