Στη Θεσσαλονίκη ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσκοφ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσκοφ, o οποίος αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, έσπευσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να πιάσει άμεσα δουλειά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βούλγαρος Ομοσπονδιακός οδήγησε την Β’ ομάδα της Εθνικής Βουλγαρίας στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Κώστα Μαργαρίτη βρέθηκε το πρωί στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ όπου και είχε την πρώτη του γνωριμία με τον πρόεδρο του ΑΣ Θανάση Κατσαρή αλλά και τον αντιπρόεδρο του ΤΑΠ Κώστα Παϊσιάδη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Γιώργο Ανδρέου που είχε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσφκορ βρέθηκε στο PAOK Sports Arena, όπου και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τη διοίκηση για το χτίσιμο της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τον Δικέφαλο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο σε ελληνικό πρωτάθλημα και Champions League.

Σχετικά άρθρα