Κυριάκος: «Η ευθύνη μας και τα διαρκείας»

Για την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, έκανε δηλώσεις ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος.
Μάλιστα ο κ. Κυριάκος ανέφερε πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ συναισθάνεται της ευθύνης που έχει για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα ικανοποιεί τον κόσμο της. Αλλά παράλληλα επεσήμανε πως δεν ήταν δυνατόν να καθυστερήσει εκ νέου η διαδικασία διάθεσης εξαιτίας και των συμφωνιών που έχει κάνει η ΠΑΕ.
Αναλυτικά ο Κυριάκος Κυριάκος δήλωσε για τα διαρκείας της νέας περιόδου, που κυκλοφορούν από την Τετάρτη 1 Ιουλίου:
«Η έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έρχεται σε μια πολύ δύσκολη και περίεργη εβδομάδα, όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θέλει να αναστείλει λειτουργίες που δίνουν απασχόληση σε αυξημένο αριθμό εργαζομένων, δημιουργώντας μεγαλύτερη ανασφάλεια. Ούτε θα θέλαμε μια αναβολή επ΄ αόριστον, καθώς κανείς δεν ξέρει πότε το τραπεζικό σύστημα θα είναι διαθέσιμο για να αλλάξει τα δεδομένα.
Είμαστε βέβαιοι ότι και πάλι πολύς κόσμος θα βρει τον τρόπο και τη δυνατότητα -μέσα από ευρεία γκάμα επιλογών- να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Από την πλευρά μας μπορούμε να δεσμευθούμε ότι σε τέτοιες εποχές, συναισθανόμαστε μεγαλύτερη την ευθύνη για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι η ευχάριστη νότα στη ζωή όσων την αγαπούν, το χτίσιμο της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει».

Σχετικά άρθρα