Αρχική / More / Αθλητικά / EFSF: Το πρόγραμμα τελείωσε-Η Ελλάδα χάνει 12,7 δισ. ευρώ
EFSF: Το πρόγραμμα τελείωσε-Η Ελλάδα χάνει 12,7 δισ. ευρώ thumbnail

EFSF: Το πρόγραμμα τελείωσε-Η Ελλάδα χάνει 12,7 δισ. ευρώ

Την επιβεβαίωση ότι το τρέχον πρόγραμμα της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα, ανακοίνωσε το Ταμείο, με συνέπεια, όπως σημειώνει, να μην είναι πλέον διαθέσιμα για την Ελλάδα η τελευταία δόση των 1,9 δις. ευρώ και τα 10,9 δις. ευρώ που είχαν προβλεφθεί για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Ο επικεφαλής του EFSF, Κλάους Ρέγκλινγκ, δήλωσε: «Είναι λυπηρό για την Ελλάδα ότι το πρόγραμμα του EFSF θα λήξει σήμερα χωρίς μία νέα ρύθμιση και ότι τα θετικά αποτελέσματα του προγράμματος τίθενται σε κίνδυνο. Χάρη στις οικονομικές πολιτικές που εφαρμόσθηκαν με το πρόγραμμα του EFSF, η Ελλάδα ήταν σε καλό δρόμο προς μία ισχυρή ανάπτυξη έως το δεύτερο εξάμηνο του 2014. Οι πολλές θυσίες των Ελλήνων είχαν αντίκρισμα», ενώ προσέθεσε: «Αυτή η τάση μπορεί να συνεχισθεί, εάν οι Έλληνες αποφασίσουν να επιστρέψουν στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων εντός της Ευρωζώνης».

Πηγή: Real.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X