Στην Τουρκιά ο Ετό

Ο Σάμουελ Ετό δεν… μπορούσε να περιμένει την επίσημη ανακοίνωση και αποφάσισε να… τρέξει τις εξελίξεις.
Ο Καμερουνέζος ανακοίνωσε από μόνος του ότι την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην Αντάλιασπορ αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών.
Διαβάστε το μήνυμα που ανέβασε στο instagram:
«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε την περασμένη Πέμπτη, μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας και τους εκπροσώπους μου, που έκαναν δυνατή αυτή την ευκαιρία. Είμαι περήφανος να ανακοινώσω πως υπέγραψα για τα επόμενα τρία χρόνια με την Αντάλιασπορ. Πριν πάρω την απόφασή μου, πήγα και επισκέφτηκα την περιοχή εκεί. Η ομάδα και η πόλη με έκαναν να συνεχίσω -παρά την ηλικία μου- να ονειρεύομαι νέες προκλήσεις. Νέες όμορφες προκλήσεις.
Το νέο πλάνο, το νέο στάδιο, οι νέοι παίκτες σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία του συλλόγου (που την μοιράστηκε μαζί μου), σίγουρα θα αλλάξουν το background του ποδοσφαίρου σε μια πανέμορφη χώρα, όπως είναι η Τουρκία.
Η αξία μας πρόκλησης σχετίζεται με το πόσο φιλόδοξος είναι κάποιος και με το πόσο συνδέεται με αυτήν. Η απόλυτη ικανοποίησή μου θα είναι πάντα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, προσφέροντας ό,τι μπορώ. Είτε κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα ή την Ίντερ, είτε κατακτώντας το πρωτάθλημα με την Αντάλιασπορ.
Τώρα είμαι ανυπόμονος να επιστρέψω στην Αντάλια, στις 7 Ιουλίου και να ανταμώσω ξανά με τους εκπληκτικούς οπαδούς της ομάδας»

Σχετικά άρθρα