Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Παππάς: Δυνατό "όχι" την Κυριακή για επιστροφή στις διαπραγματεύσεις και μία καλή συμφωνία
Παππάς: Δυνατό "όχι" την Κυριακή για επιστροφή στις διαπραγματεύσεις και μία καλή συμφωνία thumbnail

Παππάς: Δυνατό "όχι" την Κυριακή για επιστροφή στις διαπραγματεύσεις και μία καλή συμφωνία

Δυνατό «όχι» την Κυριακή για επιστροφή στις διαπραγματεύσεις και μία καλή συμφωνία., ζήτησε ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κάνοντας σαφές σε όλους ότι το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή. Ο Ν. Παππάς κατήγγειλε στη Βουλή πως «ορισμένα κέντρα ονειρεύονται ότι θα μπορούσε αυτή την στιγμή η ελληνική κυβέρνηση στην βάση των διαρροών να πει ότι σταματά το δημοψήφισμα ή, άκουσον άκουσον, ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει μεταστροφή και θα υποστηρίξει το «ναι». Συνιστώ ψυχραιμία και μην εκτίθενται στην προσπάθεια κατατροκράτησης του λαού». «Να πω στο λαό ότι όσο περισσότερο προσπαθούν τα κέντρα να τον φοβίσουν πρέπει να καταλάβει ότι όσο πιο πολύ φοβούνται την απόφαση του που θα είναι εκκωφαντική», πρόσθεσε.


«Η κυβέρνηση επιμένει να ζητά από τον ελληνικό λαό ένα δυνατό «ΟΧΙ» την Κυριακή. Δυνατό ΟΧΙ και επιστροφή στις διαπραγματεύσεις για μια καλή συμφωνία για τον λαό την επόμενη εβδομάδα», υπογράμμισε ο Ν. Παππάς και ξεκαθάρισε: «το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά. Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Η Ελλάδα εργάζεται άοκνα για μια λύση με σταθερά θεμέλια που θα χειραφετεί την Ευρώπη από ακραίες φωνές, μια λύση ευρωπαϊκή, που θα της δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις πολιτικές και ηθικές παραδόσεις. Ας μην ονειρεύονται ακύρωση του δημοψηφίσματος. Το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά»


Ο λαός να μείνει «ψύχραιμος γιατί δεν έχει τίποτα να φοβάται», είπε ο υπουργός Επικρατείας σημειώνοντας με νόημα πως «αν αυτοί έχουν δημοσκοπήσεις, έχουμε κι εμείς και ξέρουμε ποιο είναι το κλίμα». Ανέφερε ακόμη ότι «προκαλεί θυμηδία ότι οι προτάσεις ελληνικής κυβέρνησης προστάτευαν έχοντες και κατέχοντες. Γνωριζόμαστε όλοι και στην Ευρώπη».


avgi.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X