Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Ιουλίου στα ζώδια που επηρεάζονται.
Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Ιουλίου στα ζώδια που επηρεάζονται.   thumbnail

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Ιουλίου στα ζώδια που επηρεάζονται.

Κριός


2 Ιουλίου: Εντάσεις και οικογενειακά θέματα θα σου βγουν από εκεί που δεν το περιμένεις και θα κάνεις κάποιες κινήσεις τελείως ανατρεπτικές για να μπορέσεις να κερδίσεις την εύνοια ενός Καρκίνου ή ενός Αιγόκερω – χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα καπελωθείς από συμπεριφορές που θα έχουν «πρέπει» και επιβολή…


16 Ιουλίου: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, οι συναισθηματικές σου ανάγκες ή ενός άλλου ατόμου θα σου αφαιρέσει κάπως την φόρα που μπορεί να έχεις πάρει. Πιθανόν, επίσης, να αναστείλεις κάθε αλλαγή σου, γιατί θα σε κρατάνε είτε οικογενειακές σχέσεις που δεν θέλεις να χαλάσεις, είτε ένας Καρκίνος που θα είναι αποφασισμένος/η να τα χαλάσει μαζί σου αν δεν τον /την υπολογίσεις.


 


Καρκίνος


25 Ιουνίου έως και 8 Αυγούστου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει μια μεγάλη δύναμη να εκφράσεις όλες τις ψυχικές και φυσικές σου δυνάμεις. Μπορεί βέβαια η διαίσθησή σου να είναι δυνατή, αλλά πιθανόν να σου βγει στην επιφάνεια όλη η διάθεση για προστασία και για φροντίδα των ατόμων που έχεις δίπλα σου και κυρίως της οικογένειάς σου. Σίγουρα θα χρειαστεί να μην κάνεις κάποιες κινήσεις πολύ παρορμητικές και κυρίως σε θέματα συναισθηματικής έκφρασης γιατί θα υπερβάλλεις. Η οικογένεια για σένα θα είναι το επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Στην περίοδο αυτή θα γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις με στόχο να δουλέψεις περισσότερο με την αξία που λέγεται οικογένεια και φροντίδα, όχι μόνο στην δική σου, αλλά και στην μεγάλη, που λέγεται κοινωνία.


2 Ιουλίου: Ευαισθησία και μεγάλες υποχρεώσεις κυρίως οικογενειακές και κοινωνικές. Φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις και πιέζεσαι γιατί δεν θέλεις να σε σχολιάζουν. Αλλά τώρα, θα χρειαστεί να μην σε νοιάζει τόσο πολύ τι θα πουν οι άλλοι και αν είσαι αγαπητός/η στην κοινωνία και στις συγγενικές σου σχέσεις γιατί θα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και σίγουρα θα νιώσεις υποδεέστερος/η και ανεπαρκής.


16 Ιουλίου: Η Νέα Σελήνη επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και μετά. Θα βρεθείς σε μια κατάσταση που θα δείχνεις τουλάχιστον στον εαυτό σου τη διάθεση να τα ξεκινήσεις όλα από την αρχή. Θα ξαναφορτώσεις τις μπαταρίες σου και να αφήσεις πίσω σου κάποια τραύματα που δεν ήταν μέχρι τώρα εύκολο να τα ξεφορτωθείς. Η φροντίδα και η προστασία του εαυτού σου μπορεί να σε σπρώξει να κάνεις κινήσεις για νέα οικογένεια ή σχήματα που θα σε εκφράζουν ακόμα περισσότερο. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να πάρεις αποφάσεις να γυρίσεις πίσω στο σπίτι σου αλλά με την επιθυμία να ξαναρχίσεις τα πάντα, σαν να είναι καινούργια.


 


Λέων


6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιο σου και θα μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα σου δώσει όλη την χαμένη εύνοια αλλά και την αγάπη που εδώ και καιρό έχεις στερηθεί. Θα σε βοηθήσει να εκφράσεις όσο μπορείς τον εαυτό σου γιατί θα νιώσεις αυτοπεποίθηση, εκτίμηση και κυρίως θα έχεις έντονο μαγνητισμό που δεν θα μπορεί κανένας να σε υποσκελίσει. Αν κάνεις ένα ιδιαίτερο επάγγελμα που σχετίζεται και με την εμφάνιση, εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείς να βελτιωθείς εξωτερικά και από αυτή την αλλαγή, θα πάρεις μεγάλη βοήθεια και θα έχεις κάποια θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή.


26 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου: Δίας και Αφροδίτη θα χορέψουν μαζί τον χορό σε ένα επιτακτικό ταγκό και θα συμφωνήσουν ότι πρέπει και αξίζεις να σου δώσουν πολλά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πάρεις ακόμα περισσότερα αλλά να μην πεις «φτάνει» επειδή δεν δέχεσαι εύκολα αυτά που σου δίνονται γιατί θα χαλάσεις την πλανητική ροή.


31 Ιουλίου: Πανσέληνος με ερωτική και ρομαντική διάθεση. Κυρίως αν βλέπεις το φεγγάρι από μια ακρογιαλιά θα σου θυμίσει έντονα ότι δεν πρέπει να ξεχνάς τις βαθιές σου επιθυμίες για συντροφικότητα και για αιώνιο έρωτα. Για αυτό αν δεν έχεις ήδη βρει την αδελφή ψυχή, θα την αναζητήσεις εκεί στα άστρα γιατί είσαι σίγουρος/η ότι θα σε ακούσουν και θα σου στείλουν το ταίρι σου.


 


Ζυγός


2 Ιουλίου: Μια μεγαλύτερη ενασχόληση με την οικογένειά σου και όλα τα θέματα που ακολουθούν αυτόν τον τομέα, θα σε κάνει περισσότερο ενοχικό/η και ευαίσθητο γιατί θα προσπαθήσεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τα άτομα που σε αφορούν με μια μεγαλύτερη δράση και ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα και εμπόδια. Αλλά εσύ με την διπλωματία θα εξελίξεις όλες τις καταστάσεις.


16 Ιουλίου: Επειδή γίνονται πολλές κινήσεις και ανακατατάξεις και σίγουρα θα έχεις και εσύ συμμετοχή, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να πάρεις μια και καλή την απόφαση να κάνεις οικογένεια ή να αλλάξεις σπίτι και να ασχοληθείς περισσότερο με την φροντίδα των δικών σου ατόμων. Να θυμάσαι πάντα ότι όλα αυτά όσο και αν σε κουράζουν, σε εξελίσσουν.


 


 


Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/75068-poia-zodia-ehoyn-simantikes-imerominies-ton-ioylio#ixzz3edOfPsKZ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X