Ομάδα της ισοπαλίας η Οντ Γκρένλαντ

163. ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ-ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ 1 1.65
Η Φλόρα επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά γήπεδα έπειτα από απουσία ενός έτους και αυτή τη φορά θέλει να φτάσει όσο πιό μακρυά γίνεται. Λίγο πριν από την έναρξη της περιπέτειας νίκησε για το εγχώριο πρωτάθλημα εκτός έδρας τη Σιλαμάε και μείωσε τη διαφορά στον έναν βαθμό από την κορυφή του πρωταθλήματος της Εσθονίας. Το άκρως θετικό για τους γηπεδούχους είναι εκτός της καλής αγωνιστικής κατάστασης που διάγουν αυτή την εποχή είναι ότι δεν μαστίζονται από τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών.
Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν αλλά τελικά τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των Σκοπίων πίσω από τη Βαρντάρ. Εδειξε καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας ωστόσο θα τα βρεί σκούρα καθώς εκτός έδρας σπάνια καταφέρνει να έχει καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Πέρσι βρέθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αποκλείστηκε από την Ελσίνκι με μία ισοπαλία εντός και μία ήττα εκτός.

168. ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ-ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ Χ 3.40
Κυπελλούχος Μολδαβίας η γηπεδούχος έχασε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες. Πέρσι έφτασε έως τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ όπου αποκλείστηκε από τη Ριέκα με δύο ήττες. Είναι ενισχυμένη φέτος και με τον Ποπέσκου στον πάγκο φιλοδοξεί πρωτίστως να επιστρέφει στην κορυφή της χώρας και να πάει όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη. Στον τελικό του Σούπερ Καπ επικράτησε με 3-1 της περσινής πρωταθλήτριας Μλσάνι.
Η Οντ είναι από τις πλέον σκληροτράχηλες ομάδες της Νορβηγίας. Δεν χάνει εύκολα, δεν νικά επίσης με άνεση, είναι το κλαμπ με τις περισσότερες ισοπαλίες και βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης, στο -3 από τις θέσεις της Ευρώπης. Την περασμένη Κυριακή πήρε το Χ με 1-1 στην έδρα της Λίλεστρομ, δείχνοντας και πάλι συμπαγής στην ανασταλτική λειτουργία. Περιμένω δυνατό ματς μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων με την ισοπαλία να έχει πολλές πιθανότητες.

192. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΣΑΝΤΟΣ 1 1.80
Είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η ομάδα του Εντερσον Μορέιρα ο οποίος επί των ημερών του την έχει μεταμορφώσει στο μέγιστο βαθμό. Ερχεται από δύο σερί τρίποντα και μάλιστα στο τελευταίο επικράτησε της Γκοϊας με 2-1 με ανατροπή και παρότι βρέθηκε με παίκτη λιγότερο! Σκοράρει με ευκολία, παίζει με πάθος και δύναμη και μπροστά στο κοινό της μετρά τρείς νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι που έρχονται από εκτός έδρας ήττα στο Πόρτο Αλέγκρε με 1-0 κόντρα στην Ιντερνάσιοναλ δείχνουν ανίσχυροι όταν αγωνίζονται μακρυά από την έδρα τους άλλωστε μέχρι τώρα δεν έχουν “σταυρώσει” τρίποντο έχοντας απολογισμό δύο Χ και τρείς ήττες. Απόψε θα παραταχθεί με απουσίες στην ανασταλτική λειτουργία καθώς θα απουσιάσουν ο μέσος Βαλέντσια και ο στόπερ Μπραζ. Υπέρ της “Φλου” η προϊστορία με τρείς νίκες στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους.

Σχετικά άρθρα