«Να κάνουμε νέα αρχή»

Ο Ρικάρντο Κόστα μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία και τόνισε πως οι “ασπρόμαυροι” θα πρέπει να αφήσουν πίσω τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και να κάνουν μια νέα αρχή με τον Ιγκόρ Τούντορ πλέον στο “τιμόνι”.

«Είναι μία νέα σεζόν, μία νέα αρχή, με νέο προπονητή και θέλει σωστή νοοτροπία. Να έχουμε νοοτροπία νικητή. Θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον τίτλο και γενικότερα για να φέρουμε επιτυχίες».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αρχίζει νωρίς τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του: «Δεν με αγχώνει αυτό, γιατί έχουμε ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία μας. Προπονούμαστε ήδη σκληρά, ενώ έχουμε και δύο εβδομάδες προπονήσεων μπροστά μας στην Ολλανδία. Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι».

Για την δική του παρουσία στην ομάδα: «Είναι διαφορετικό σε σχέση με πέρσι. Φέτος ξεκινάω από τη αρχή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχω ψυχολογία και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της».

Για την κατάληξη που είχε η περσινή σεζόν: «Πρέπει να ξεχάσουμε την περσινή περίοδο. Έχει φύγει. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε με καλή ψυχολογία για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικά άρθρα