Αρχική / More / Αθλητικά / Aποβολή της Κέρκυρας από την ΕΕΑ
Aποβολή της Κέρκυρας από την ΕΕΑ thumbnail

Aποβολή της Κέρκυρας από την ΕΕΑ

Στη σημερινή συνεδρίαση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συζήτησε thn Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της, την αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για ανάκληση της άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και την διαμαρτυρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για παραβίαση του κανονισμού παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης του ΟΠΑΠ από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
(Υπό διάσκεψη)

2. Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.
Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές.

3. Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

(Συζητήθηκε)

4. Καταγγελία της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 περί αλλαγής έδρας και οικονομικές οφειλές.
(Υπό διάσκεψη)

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X