Για μια θέση στην τετράδα

Η Εθνική ομάδα εφήβων ρίχνεται απόψε στη μάχη για μία θέση στην τετράδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κρήτη κόντρα στην Ισπανία.
Η γαλανόλευκη έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο τουρνουά αφού ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Απόψε αναμετριέται με την Ισπανία (20:30, ΕΡΤ 2) και θέλει τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.
Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μόνο εύκολη δεν είναι. Ωστόσο οι διεθνείς είναι ξεκούραστοι λόγω του χθεσινού ρεπό αλλά και του τελευταίου εύκολου αγώνα απέναντι στην Τυνησία.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και αναμένεται να βοηθήσει την Εθνική ωστόσο προέρχεται από διάστρεμμα και απραξία 10 ημερών και είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η κατάσταση του.
Από την άλλη μεριά οι Ισπανοί έχουν παρουσιαστεί συνεπείς σε αυτό τουρνουά ωστόσο έχουν δείξει σημάδια αδυναμίας αφού ομάδες όπως η Κίνα και η Αίγυπτος τους έβαλαν δύσκολα ενώ έχουν γνωρίσει την ήττα και από την Τουρκία. Οι διεθνείς μας αναμένεται να δείξουν προσοχή στους Γκαρθία και Σίμα οι οποίοι είναι οι κορυφαίοι παίκτες των Ισπανών.
Η γαλανόλευκη στην περίπτωση που πάρει την πρόκριση θα κοντραριστεί με τον νικητή του ζευγαριού ΗΠΑ-Ιταλία για να διεκδικήσει μία θέση στον μεγάλο τελικό.
Το σημερινό πρόγραμμα:
ΠροημιτελικοίΚΓ Ηρακλείου 13:45 Τουρκία-Αυστραλία 16:00 Κροατία-Καναδάς 18:15 ΗΠΑ-Ιταλία 20:30 Ισπανία-Ελλάδα
Αγώνες κατάταξης 9-16  ΚΓ Πανεπιστημίου 11:00 Αργεντινή-Δομινικανή Δημοκρατία 13:15 Κίνα-Κορέα 15:30 Αίγυπτος-Τυνησία 17:45 Ιράν-Σερβία

Σχετικά άρθρα