Μαυροκεφαλίδης: «Είναι μία σπουδαία ομάδα η Μάλαγα»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την Ουνικάχα Μάλαγα να του έχει κάνει πρόταση συνεργασίας.
Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ σε δηλώσεις του Ισπανικά μέσα ενημέρωσης είπε ότι η Μάλαγα είναι η μοναδική ομάδα που τον έχει πλησιάσει και του έχει καταθέσει πρόταση ωστόσο τόνισε ότι είναι νωρίς για να αποφασίσει καθώς περιμένει και τον Παναθηναϊκό.
«Η πρόταση μου έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και θα πρέπει να την εξετάσω μαζί με την οικογένειά μου. Πρέπει να μιλήσω με τον κόουτς Πλάθα και να αποφασίσω ποιο είναι το καλύτερο για μένα», είπε αρχικά.
«Εχω ήδη συνεργαστεί μία φορά με την Ουνικάχα και είμαι χαρούμενος για την πρόταση που μου έγινε, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αποφασίσω. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό, αλλά το σημαντικότερο είναι να μιλήσω με τη γυναίκα μου, θα πρέπει να λάβουμε μαζί αυτή την απόφαση. Η Μάλαγα είναι η μοναδική ομάδα που μου έχει κάνει πρόταση», υπογράμμισε στη συνέχεια.
Ενώ τέλος τόνισε: «Θέλω να μιλήσω με τον κόουτς Πλάθα, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα και θέλω να ξέρω τι ζητάει από μένα. Τώρα θα πρέπει να περιμένω για να αποφασίσω με με την οικογένειά μου. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι φρικτή, οπότε θα πρέπει να το συζητήσουμε. Η πρόταση της Μάλαγα είναι καλή, πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα».

Σχετικά άρθρα