Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σημάδια ότι μόνο σεξ θέλει μαζί σου
Σημάδια ότι μόνο σεξ θέλει μαζί σου thumbnail

Aλέκα, αναγνώστρια του boro.gr

Σημάδια ότι μόνο σεξ θέλει μαζί σου

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Τα φτιάξαμε στα 15 για μερικούς μήνες αλλά μετά χωρίσαμε λόγω απόστασης. Όλα αυτά τα χρόνια συναντιόμασταν τα καλοκαίρια και κάναμε λίγη παρέα. Το περασμένο καλοκαίρι αν και γνώριζε ότι είχα σχέση 5 χρόνων με πλησίασε διαφορετικά. Μιλούσαμε καθημερινά με μηνύματα για περίπου ένα μήνα μέχρι που κάναμε έρωτα για πρώτη φορά. Από τότε έχουμε βρεθεί άλλες 3 φορές και τα μηνύματα έχουν αραιώσει αρκετά Πάντα ήταν τρυφερός μαζί μου και την τελευταία φορά ακόμα περισσότερο μου είπε πως δεν έχει πάει με άλλη όλο αυτό το διάστημα πως θέλει να κάνει σχέση που δεν ήθελε ούτε να ακούσει στις πρώτες συζητήσεις μας. Ύστερα από έναν ακόμη καυγά με το φίλο μου χώρισα κάτι που εκείνος υποστήριζε ότι έπρεπε να έχω κάνει από καιρό. Δεν είναι παράξενο όμως το ότι μόλις το έμαθε εξαφανίστηκε του έστειλα εγώ μετά από κάποιες μέρες αλλά καμία απάντηση. Τι θέλει από μένα;


Αγαπητή αναγνώστρια στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Πάνος Μυλωνάς. 


Πάνος Μυλωνάς


Αγαπητή αναγνώστρια,


Αναρωτιέστε και ρωτάτε τι μπορεί να θέλει κάποιος άλλος απο εσάς.Ίσως ένα πιο σημαντικό ερώτημα θα ήταν τι θέλετε εσείς και ποιός είναι ο λόγος που ασχολείστε με κάποιον που από αυτά που γράφετε δε σας συμπεριφέρθηκε σωστά.


Αναρωτιέμαι αν σε ένα βαθμό τον έχετε εξιδανικεύσει. Σας πλησίασε αν και ήξερε ότι είστε σε σχέση, σας φλέρτατε, σας μιλούσε καθημερινά μέχρι τη στιγμή που συνευρεθήκατε σεξουαλικά. Μόλις έμαθε ότι είστε ελεύθερη για να κάνετε σχέση εξαφανίστηκε. Αναρωτιέμαι αν αυτός ήταν ο στόχος του από την αρχή, οι πράξεις του μετά, αυτό υποδεικνύουν. Το πρόβλημα έιναι ότι με τα λόγια του και ίσως σε ένα βαθμό επειδή αυτό θέλατε να πιστέψατε, νομίσατε ότι επιθυμούσε να κάνει δεσμό μαζί σας.


Κοιτάξτε τα δικά σας θέλω και τις δικές σας επιθυμίες, δεν έχει  νόημα να προσπαθείτε να αποκρυπρογραφήσετε τη συμπεριφορά ενός ατόμου που δεν ήταν ξεκάθαρος μαζί σας. Η δική σας στάση απο εδώ και πέρα έχει σημασία πού επικεντρώνεται. X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X