Αρχική / More / Celebrity news / Συνέντευξη Γιώργου Κιμούλη: Το Όχι την Κυριακή πρέπει να είναι τριπλό (βίντεο)
Συνέντευξη Γιώργου Κιμούλη: Το Όχι την Κυριακή πρέπει να είναι τριπλό  (βίντεο) thumbnail

Συνέντευξη Γιώργου Κιμούλη: Το Όχι την Κυριακή πρέπει να είναι τριπλό (βίντεο)

Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση στις πολιτικές εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Αναλύοντας τους λόγους που τον κάνουν να αρνηθεί το "ΝΑΙ" . 
"Τον Ιανουάριο συνέβη ένα σπουδαίο γεγονός, μια πολύ σημαντική ανατροπή. Ξεκίνησε έστω και δειλά η επιστροφή των πολιτών στην πολιτική. Οι πολίτες ήλπισαν ότι μπορούν να πάρουν ξανά την τύχη στα χέρια τους. Πίστεψαν ξανά στον εαυτό τους μακριά από σύνδρομα αδιαφορία, ενοχής και φόβου που ένα ολόκληρο σύστημα είχε εγκαθιδρύσει στην συνείδησή τους μέσω του καθόλου αθώου παπαγαλισμού των ΜΜΕ. Τον Ιανουάριο ο λαός είπε όχι στο δόγμα του μονόδρομου. Ενός μονόδρομου που έλεγε ότι την ζωή μας θα καθοδηγούν μόνο και για πάντα πια οι προστάτες και υποστηρικτές των αγορών, των τραπεζών και του χρηματοπιστωτικού συστήματος μαζί με τους τεχνοκράτες οικονομικούς συμβούλους τους και εμείς οι πολίτες απλώς θα ακολουθούμε πειθήνια τις αποφάσεις τους, ακόμα και αν αυτές οι αποφάσεις καταστρέφουν την ζωή μας. Ε λοιπόν όχι. Δεν θα επανέλθουμε στην αδιαφορία του παρελθόντος, στην ενοχές και τον φόβο." εξηγεί στο left ο Γιώργος Κιμούλης. 

Καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει ως εξής την Κυριακή 5 Ιουλίου.

"Την Κυριακή πρέπει όλοι να ψηφίσουμε επαναβεβαιώνοντας πάνω από όλα της σημαντικότητα της συμμετοχής των πολιτών στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία κάτι που τα τελευταία χρόνια έχει βρωθεί επικίνδυνα… το ΟΧΙ πρέπει να είναι τριπλό: ΟΧΙ στην απαξίωση του πολίτη, ΟΧΙ στην λιτότητα και φτωχοποίηση, ΟΧΙ στην επιστροφή της απελπισίας ενός μονόδρομου".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X