Έτοιμος ο Ντιοπ για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αναμένει την επιστροφή της Φενερμπαχτσέ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς καθώς οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν τον Σέρβο μέσο και να προσφέρουν όσα χρήματα χρειάζονται για να τον αποκτήσουν, καθώς αποτελεί βασική μεταγραφική εισήγηση του Περέιρα. 
 
Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία εφόσον και ο παίκτης πιέσει για να παραχωρηθεί με τα χρήματα που του προσφέρονται, ενώ στο παιχνίδι είναι και ο Νιγηριανός φορ Εμάνουελ Εμενίκε που προσφέρουν ως αντάλλαγμα οι Τούρκοι που θέλουν και τον Ντουρμάζ. 
 
Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη λύση για το κέντρο κι αυτή είναι ο Σενεγαλέζος Πάπε Ντιοπ που έχει μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε. Ο Αφρικανός μέσος έχει συμφωνήσει και μπορεί να αποκτηθεί ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τον Μιλιβόγεβιτς, καθώς υπάρχει και η αποχώρηση του Εντινγκά από το ρόστερ με τον Κονγκολέζο να υπογράφει στη Λοκομοτίβ Μόσχας. 
 
Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται το πολύ ως τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να αρχίσει την προετοιμασία, ενώ ίσως υπάρξει κινητικότητα και εξελίξεις ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο για τη μεταγραφή του Δημήτρη Γούτα από την Ξάνθη.

Σχετικά άρθρα