Επισήμως ερυθρόλευκος ο Πάτρικ Γιάνγκ!

Παίκτης του Ολυμπιακού «με τη βούλα» είναι ο Πάτρικ Γιανγκ. Ο αμερικανός οριστικοποίησε τη συμφωνία του με τους ερυθρολεύκους για την επόμενη διετία έναντι 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων, λαμβάνοντας μάλιστα προσωπικά την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Ελλάδα, δεδομένου ότι την ύστατη ώρα προσπάθησε να τον «ψήσει» να μείνει στην Τουρκία η Νταρουσάφακα!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ιμπραήμ Κουτλουάι έκανε τρομερές προσπάθειες να τον μεταπείσει, προσφέροντας ως και 2,3 εκατομμύρια δολάρια για το ίδιο διάστημα συμβολαίου, ωστόσο ο Γιάνγκ επέμεινε στον μάνατζέρ του πως επιθυμεί να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ και το επίπεδο των εμφανίσεων στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης.
Ο Γιάνγκ επεσήμανε μάλιστα πως η συνεργασία με τον Σπανούλη αποτελεί προσωπική του προτεραιότητα, αφού μπορεί να αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό την καριέρα του και το γεγονός αυτό δεν αποτιμάται την παρούσα εποχή σε χρήματα…
Ο Γιάνγκ δεν έδειξε μάλιστα να πτοείται από τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις στη χώρα και υπέγραψε το συμβόλαιό του δίχως να εγείρει ιδιαίτερες απαιτήσεις ή να ζητήσει πρόσθετες εγγυήσεις εξαιτίας των προβλημάτων των συναλλαγών στις ελληνικές τράπεζες.
Η συμφωνία με τον Γιανγκ συνιστά προφανώς την καλύτερη «απάντηση» του Ολυμπιακού στην αποχώρηση του Ντάνστον, καθώς πρόκειται για ένα παίκτη με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα σε μεγαλύτερο ύψος, κάτι που αποτελούσε προτεραιότητα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σχετικά άρθρα