Ισχυρά διπλά δίνουν Γκέτεμποργκ και Παλμέιρας

249. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 2 1.70
Πόσο μπορούν να αλλάξουν οι ισορροπίες που προέκυψαν στις 13 αγωνιστικές που έχουν γίνει έως τώρα για την Α’ Σουηδίας μετά την διακοπή περίπου ενός μηνός; Οσο κι αν βελτιώθηκαν οι γηπεδούχοι πολύ δύσκολα θα πανηγυρίσουν την παρθενική νίκη μπροστά στο κοινό τους έχοντας απέναντι την καλύτερη ομάδα της σεζόν. Η Σούντσβαλ είναι στην 13η θέση της κατάταξης και το ότι δεν βρίσκεται ακόμη πιό κάτω το οφείλει στους 10 πόντους που έχει συλλέξει εκτός πάιζοντας με επιτυχία το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Στο “Νορτπότεν” μετρά δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες έχοντας σημαντικό πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων αλλά και στην ανεπαρκή ανασταλτική λειτουργία. Η Γκέτεμποργκ δεν παίζεται φέτος. Ειδικά εκτός έδρας είναι εντυπωσιακή με πέντε νίκες και μία μόνο ισοπαλία στην έδρα της Γκέφλε. Σπάνια δέχεται γκολ άλλωστε ο απολογισμός πάτα στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι 9-2 υπέρ της. Εχει καλή παράδοση στην έδρα της αντιπάλου της και βέβαια όλα είναι υπέρ της έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί το διπλό. Εναλλακτικά, λόγω κυρίως των αμυντικών προβλημάτων της γηπεδούχου παίζει και το όβερ στην καλή απόδοση του 1.70.

275. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ 2 1.95
Η εντυπωσιακή πορεία της Παλμέιρας από τα μέσα Ιουνίου όπου μετρά τρείς νίκες σε τέσσερις αγώνες άφησε στην άκρη ακόμη και το εντός έδρας αήττητο της Πόντε Πρέτα με την απόδοση του διπλού να έχει τεράστια πτώση μετά το αρχικό 2.80 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Επί των ημερών του Μαρσέλο Ολιβέιρα οι φιλοξενούμενοι δείχνουν αναγεννημένοι. Σοβαροί στα μετόπισθεν, δημιουργικοί στη μεσαία γραμμή και αποτελεσματικοί στην επίθεση δικαιολογούν απόλυτα πλέον την ποιότητα που διαθέτει το έμψυχο δυναμικό του ιστορικού κλαμπ. Η Πόντε Πρέτα υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Κορίνθιας χάνοντας την περασμένη Πέμπτη με 2-0. Ικανή εντός με 3-1-0 για την ώρα αποτελεί δύσκολη αντίπαλο ωστόσο δεν έχει βάθος στο ρόστερ με συνέπεια η πιθανή κόπωση από τα συνεχόμενα ματς να γείρει την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων.

276. ΦΛΑΜΕΓΚΟ-ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ 1 1.70
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η γηπεδούχος με τον Μπόρζες να αισθάνεται πλέον καλύτερα στον πάγκο της. Δυσκολεύτηκε από την επιθετικότητα της γηπεδούχου Τζόινβιλ στο πρώτο μέρος αλλά με το γκολ που πέτυχε στο 55′ απλοποίησε τα πράγματα φτάνοντας τελικά σχετικά άνετα στο απαραίτητο τρίποντο. Στο -1 από τις θέσεις του υποβιβασμού η “Φλα” θα επιδιώξει μια ακόμη νίκη μπροστά στο απαιτητικό κοινό της και μπορεί να την πάρει κόντρα στην Φιγκεϊρένσε ομάδα που περνά απαρατήρητη εκτός έδρας άλλωστε μέχρι τώρα έχει να επιδείξει σε πέντε εξορμήσεις μόνο μία ισοπαλία. Την περασμένη Πέμπτη επιβεβαίωσε την δυναμική της έδρας της επικρατώντας με 3-1 της Γκοϊας. Λογικός ο άσος που δέχεται ισχυρές πιέσεις πτώσης.

Σχετικά άρθρα