Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πάνω από 50% η συμμετοχή στο δημοψήφισμα
Πάνω από 50% η συμμετοχή στο δημοψήφισμα thumbnail

Πάνω από 50% η συμμετοχή στο δημοψήφισμα

«Θέλω να δηλώσω την πλήρη ικανοποίηση εκ μέρους της κυβέρνησης για την διενέργεια του δημοψηφίσματος. Εγγυηθήκαμε, διοργανώσαμε και διεκπεραιώσουμε το δημοψήφισμα με αίσθημα ευθύνης, συναίνεσης, και συνέργεια πολιτικών δυνάμεων της χώρας».


Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα και την διαδικασία του δημοψηφίσματος.


Ακόμα, ο Νίκος Βούτσης συμπλήρωσε ότι 41 χρόνια μετά έγινε ξανά δημοψήφισμα μέσα σε 6 μέρες.


«Η κοινή γνώμη και η αίσθηση που υπάρχει από το πρωί συνηγορεί στο ότι υπάρχει μια μεγάλη ικανοποίηση σε όλο το νόμος για τον τόπο που διεξήχθη το δημοψήφισμα και αυτό οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στις υπηρεσίες του υπουργείου και των συναρμόδιων υπουργείων», πρόσθεσε ο Νίκος Βούτσης.


Ακόμα, επισήμανε ότι πρόκειται για μία υποδειγματική δημοκρατική συμπεριφορά ενός μεγάλου ποσοστού πάνω από 50% από πρώτες ενδείξεις επί του συνολικά εγγεγραμμένου αριθμού.


Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Βούτσης, τόνισε ότι «στείλαμε ένα μήνυμα αποφασιστικότητας, ένα μήνυμα δημοκρατικής κουλτούρας στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία».


Τέλος, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, στις 9 το βράδυ θα υπάρξει μια οριστική και επίσημη ένδειξη των αποτελεσμάτων. 


 


 


http://www.kontranews.gr/


 


 


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X