Για νταμπλ και Ευρώπη με Σίλβα

Με τους ίδιους στόχους κατάκτησης των εγχώριων τίτλων και ευρωπαϊκής διάκρισης ο Ολυμπιακός μπαίνει από σήμερα στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι ερυθρόλευκοι αρχίζουν την προετοιμασία τους με ένα τριήμερο ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων χωρισμένοι σε γκρούπ, με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρσι, τόσο με τις μεταγραφές που έχουν γίνει από την ελληνική Λίγκα όσο και με την επιστροφή δανεικών παικτών που θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Μάρκο Σίλβα για την παραμονή τους στο ρόστερ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ και την Τρίτη έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους, μαζί με το τεχνικό τιμ που είχε στη Λισσαβώνα. Ο Σίλβα θα κάνει την πρώτη προπόνηση την Πέμπτη και την Παρασκευή η αποστολή θα αναχωρήσει για το Σέεφελντ.
Στα μεταγραφικά από το εξωτερικό υπάρχει μια καθυστέρηση λόγω των πολιτικών εξελίξεων, με τον Ολυμπιακό να έχει βασικούς στόχους τον Νενέ, τον Μιραλάς και έναν εκ των Ζαπάτα, Ζόνατας για την επίθεση, τον Ντιοπ για το κέντρο ενώ εξετάζει διάφορες περιπτώεις για στόπερ.
Εξελίξεις αναμένονται και σε θέματα πωλήσεων, όπως η υπόθεση Μιλιβόγεβιτς με το έντονο ενδιαφέρον της Φενέρ και Ομάρ με την Μπενφίκα να επιμένει, αλλά και για Κασάμι, Ντουρμάζ και ίσως κάποιους ακόμη.

Σχετικά άρθρα