Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια – Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 6/7 έως και 10/7;
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια - Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 6/7 έως και 10/7;   thumbnail

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια – Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 6/7 έως και 10/7;

ΚΡΙΟΣ


aries


Γίνονται πολλά γεγονότα στα οποία πιθανόν να μην μπορείς να επιδεικνύεις συνέχεια ψυχραιμία, γιατί η σκέψη σου δεν είναι τόσο καθαρή λόγω συναισθηματικής φόρτισης που έχεις αυτό το διάστημα. Οπότε τα συμπεράσματά σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος. Με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω που μπορεί να παίζεται ένα παιχνίδι μάλλον δεν πηγαίνει καλά και γρήγορα θα απομυθοποιήσεις την κατάσταση γιατί άλλα περίμενες και άλλα γίνονται. Όσο μπορείς, προσπάθησε να είσαι δίκαιος/η και να έχεις ισορροπία, ώστε να μη γίνουν λάθη τουλάχιστον από την πλευρά σου. Σίγουρα θα περιορίσεις αρκετά τις εξόδους σου και λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων θα κλειστείς στο σπίτι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ακόμα και μέσα από παρέα φίλων ένα Λιοντάρι και να σου κάνει το κλικ αμέσως. 


ΤΑΥΡΟΣ


taurus


Επηρεάζεσαι από πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω και η ψυχολογία σου είναι αρκετά πιεσμένη. Παρόλα αυτά διατηρείς μέσα σου μια μεγάλη ισορροπία αλλά και διάθεση για ζωή, γιατί δεν θέλεις με τίποτε να χαλάσεις τα σχέδια που ήδη έχεις καταστρώσει. Οι σχέσεις με τους φίλους σου θα είναι περισσότερο στενές και αυτό θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και να έχεις μεγάλη τρυφερότητα αλλά και εμπιστοσύνη ότι αγαπιέσαι και αγαπάς. Όσο επιμένεις πάντως να είσαι κοντά με τον Καρκίνο τόσο θα έχεις μεγαλύτερη πεποίθηση ότι θα γίνει κάτι πολύ δυνατό μεταξύ σας. Με τον Κριό είναι όλα συνέχεια ήξεις-αφήξεις γιατί δεν ξέρει και ο ίδιος/α τι θέλει ή μάλλον σε θέλει με τους δικούς του όρους και τις δικές του βολές και αυτό είναι που σε κάνει και αντιδράς πολύ δυναμικά. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


gemini


Κρατάς ακόμα κάποια θετικά πράγματα μέσα σου και προσπαθείς να τα δραστηριοποιήσεις για να μην βγεις τελείως έξω από το παιχνίδι. Ίσως να σε έχουν επηρεάσει όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και να είσαι περισσότερο συγκρατημένος/η, αλλά η καρδιά σου θέλει άλλα. Οπότε την ακολουθείς θέλεις δεν θέλεις. Με τον Τοξότη υπάρχουν πολλά που σας ενώνουν και πολλά που σας χωρίζουν αυτήν την περίοδο και η επικοινωνία δεν είναι τόσο δυνατή όσο θα ήθελες, αλλά τουλάχιστον γίνονται προσπάθειες και από τους δυο να μην χαλάσει αυτό που υπάρχει. Από την άλλη έχεις μια έντονη κτητική συμπεριφορά η οποία δεν σε χαρακτηρίζει συνήθως, κυρίως με τον Αιγόκερω που έχει έρθει ξαφνικά στη ζωή σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα περάσεις καλά γιατί θα έχεις μια πολύ έντονη δυναμική και ερωτική ζωή που δενμπορεί κανένας να τη χαλάσει. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


cancer


Αντιδράς με έναν πολύ έντονο τρόπο γιατί έχεις τόσους πλανήτες πάνω στο κεφάλι σου που δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι δράση για να ξεχωρίσεις και να διαφοροποιηθείς. Για αυτό παίρνεις συνέχεια πρωτοβουλίες δραστικές, οι οποίες δεν είναι του χαρακτήρα σου. Αλλά αυτή την στιγμή έτσι παρουσιάζονται οι καταστάσεις και εσύ τις πιάνεις από τα μαλλιά για να προχωρήσεις. Πιθανόν στα μάτια του άλλου ατόμου να φαίνεσαι ότι κοιτάς περισσότερο τον εαυτό σου και αυτό ίσως να σε ενοχλήσει γιατί θα βγάζεις συμπεράσματα τα οποία πιθανόν να μην ευσταθούν. Με τον Αιγόκερω μπορεί να περνάτε μια φάση κόντρας και να μην μπορείς να ηρεμήσεις γιατί θα νιώθετε και οι δυο μεγάλη πίεση η οποία έρχεται από έξω και ίσως να μην μπορείτε να την διαχειριστείτε. Το πιο δύσκολο μπορεί να είναι με τον Κριό γιατί οι αρχηγικές τάσεις που έχεις δεν θα βοηθούν την κοινή σας σχέση. Προσπάθησε αυτή την έντονη ενέργεια και το πολύ συναίσθημα να το βάλεις στην υπηρεσία της αγάπης και της προσφοράς για να μπορείς να γεμίσεις και εσύ τις μπαταρίες σου και να μην νιώσεις ότι έχεις αποκοπεί από όλους. Ο Σκορπιός μπορεί να σου φανεί το ιδανικό πρόσωπο αυτή την περίοδο. 


ΛΕΩΝ


leo


Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου και προχωράει με ρυθμούς πολύ γρήγορους δίνοντάς σου μια γεύση από εσωτερική ηρεμία και αγάπη για τα άτομα που είναι γύρω σου. Η διάθεση της προσφοράς που έχεις σε χαρακτηρίζει και σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά μέσα από μια μεγαλόκαρδη στάση. Σίγουρα αυτό σε βοηθάει γιατί θα κάνεις την διαφορά και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα προσπαθήσεις να είσαι όσο μπορείς περισσότερο δοτικός/η. Επίσης θα συγχωρήσεις και θα ξεχάσεις ακόμα και όλες τις κακές στιγμές. Ένας Καρκίνος που σε απασχολεί πιθανόν να μην είναι εύκολο να σε καταλάβει και να παρεξηγεί την συγκεκριμένη σου στάση γιατί ίσως να έχει τις δικές του σκέψεις και ανασφάλειες. Εσύ προσπάθησε όσο μπορείς αυτό το διάστημα να είσαι ο εαυτός σου και να μην πιάνεσαι από λεπτομέρειες που πιθανόν να σε πισωγυρίζουν ή να σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


virgo


Δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου και βγαίνεις νικητής/α γιατί έχεις να προσφέρεις και να προστατέψεις και αυτό είναι τελικά που ζητάει μια σχέση. Τρυφερότητα και ευαισθησία την οποία αυτό το διάστημα διαθέτεις φουλ. Η σχέση με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω θα δραστηριοποιηθεί πάρα πολύ γιατί θα δείτε ότι μπορεί να έρθετε πιο κοντά από τις συνθήκες και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλη δύναμη. Οι φίλοι σου θα είναι τα άτομα που θα σε κάνουν να περνάς καλά οπότε θα μπορείς να έχεις ισορροπία και σιγουριά ότι μπορείς να ακουμπήσεις και κάπου όταν το χρειαστείς. Μαζί με αυτό και η οικογένεια σου που θα είναι πολύ κοντά σου και θα σου δημιουργήσει κάποιες ισχυρές ισορροπίες για να μπορείς να είσαι επί των επάλξεων και πολύ σίγουρος/η για το ερωτικό παιχνίδι που θέλεις να κάνεις. Εκεί που μπορεί να δυσκολεύεσαι θα είναι ο Κριός γιατί πιθανόν να μιλάτε άλλη γλώσσα. Πάντως αν είσαι μόνος/η θα βγαίνεις συνέχεια έξω και θα κάνεις πολλές και νέες γνωριμίες οι οποίες θα έχουν καλύτερη επικοινωνία από άλλες φορές.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/76389-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia#ixzz3f6tDMM7n

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X