Τακτική και… ταξίδι στην Κροατία

Αρκετή δουλειά στην τακτική περιελάμβανε και η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Ο Ιγκόρ Τούντορ θέλει να περάσει όσο πιο σύντομα στην ομάδα τη δική του φιλοσοφία παιχνιδιού και λειτουργίας και στόχος του Κροάτη τεχνικού είναι να παρουσιαστεί ο “Δικέφαλος” έτοιμος αγωνιστικά σε δύο εβδομάδες ενόψει φυσικά και των αγώνων του Europa League.

Το πρόγραμμα των “ασπρόμαυρων” την Δευτέρα περιελάμβανε ασκήσεις γρήγορης κυκλοφορίας της μπάλας με συνεχείς εναλλαγές παιχνιδιού με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να χωρίζονται σε δύο ομάδες και να δουλεύουν στο γρήγορο transition game και στην κυκλοφορία της μπάλας σε καθεστώς πίεσης.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Μάαρτεν Μάρτενς, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα κι έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία. Ειδικό ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έριξε λίγο τους ρυθμούς αποθεραπείας, διότι αισθάνθηκε ένα βάρος στην περιοχή του τραυματισμένου του τετρακέφαλου λόγω της καταπόνησης των τελευταίων ημερών.

Μετά από το τέλος της προπόνησης ο Τούντορ αναχώρησε για την Κροατία προκειμένου να διευθετήσει μια λεπτομέρεια που αφορά στο προπονητικό δίπλωμά του.

Σχετικά άρθρα