Απευθείας στο… Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ στο Αρνεμ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο ενώ ήδη έχει διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι και έχουν προγραμματιστεί να γίνουν άλλα δύο.

Η προετοιμασία, σε πρώτη φάση, γίνεται και για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρώτου επίσημου αγώνα που θα δώσει στις 16 Ιουλίου εκτός έδρας, με αντίπαλο (όπως όλα τα δεδομένα δείχνουν) την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Η Λοκομοτίβα είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι, εκτός έδρας επί της Ουαλικής Μπρόουτον με σκόρ 1-3 και ασφαλώς έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον προγραμματισμό που κάνουν οι Αρνεσεν-Τούντορ σε συνεργασία και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη, θα ταξιδέψει απευθείας από την Ολλανδία με προορισμό το Ζάγκρεμπ. Δεν είχε διευκρινιστεί εάν το αεροπορικό ταξίδι της αποστολής του ΠΑΟΚ στις 15 Ιουλίου θα γίνει από Ολλανδικό έδαφος με προορισμό το Ζάγκρεμπ, ή εάν θα ταξιδέψει οδικώς η αποστολή στην Γερμανία και από το Ντίσελντολφ που είναι ο πιο κοντινός (προς το Αρνεμ) προορισμός, θα γίνει από εκεί το ταξίδι.

Σε κάθε περίπτωση, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα και από εκεί να ταξιδέψουν για το Ζάγκρεμπ. Απευθείας από την Ολλανδία, από την βάση τους, θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Κροατίας για να αντιμετωπίσουν την Λοκομοτίβα.

Σχετικά άρθρα