Αφήνει την εθνική ο Μέσι;

Διαβάστε ακόμα:
Μέσι: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο επώδυνο» (pic)
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Αργεντινή το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ole», σύμφωνα με το οποίος ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να αποχωρήσει από την εθνική, όντας απογοητευμένος από τους συμπαίκτες του στην «αλμπισελέστε»… Αυτό το δημοσίευμα ήρθε μετά και την αποτυχία της Αργεντινής στον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχε προηγηθεί και ο χαμένος τελικός του Μουντιάλ… 
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του Μέσι, αλλά φαίνεται όλα τα ενδεχόμενα είναι πια ανοιχτά ακόμα και αυτό της οριστικής του απόσυρσης του διεθνούς αστέρα από την Εθνική Αργεντινής!
Εδώ να πούμε ότι την επομένη του τελικού του Κόπα Αμέρικα στην Αργεντινή άσκησαν πολύ σκληρή κριτική στον Λιονέλ Μέσι… Κάτι που φαίνεται ότι πείραξε τον άσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος θεωρεί ότι τα δίνει… όλα για την εθνική και είναι πάντα κοντά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα! Είναι χαρακτηριστικό πως η «Ole» στο editorial φιλοξένησε δριμύ κατηγορώ κατά του Μέσι, αναφέροντας ότι ο διεθνής άσος περπατούσε σε δεύτερο τελικό μεγάλης διοργάνωσης, γράφοντας ότι είναι απών σε όλα τα κρίσιμα ματς. Επίσης, η εφημερίδα της Αργεντινής προτείνει να δοθεί το περιβραχιόνιο στον Χαβιέρ Μασεράνο!!!

Σχετικά άρθρα