Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από χθες το βράδυ βρίσκεται στο ζώδιό σου και ξαναβρίσκεις τη φόρμα σου και τη διάθεσή σου να πολεμήσεις για κάτι καλύτερο στην ερωτική σου ζωή. Η αυτοπεποίθηση και η τονισμένη σεξουαλικότητά σου δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο κανένα άτομο ενώ ο δυναμισμός που βγάζεις, πολύ αναγκαίο στοιχείο στις παρούσες συνθήκες, θα σε κάνει απλά ακαταμάχητο/η.
Σε σχέση: Η ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι μάλλον ερωτική παρά οτιδήποτε άλλο. Το βράδυ σας αναμένεται καυτό απ' όλες τις απόψεις γι' αυτό εφοδιάσου με τα κατάλληλα.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθερος/η: Δεν αποκλείεται να καταπιαστείς με διάφορες δουλειές σήμερα, είτε νοικοκυριού ή πράγματα που ήθελες να κάνεις και όλο τα ανέβαλες εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί αλλά τώρα βλέπεις ότι δεν έχεις άλλο χρονικό περιθώριο. Ίσως πάντως είναι η κατάλληλη μέρα να εμπιστευτείς το θέμα που σε απασχολεί στα ερωτικά σου σε ένα πολύ δικό σου άνθρωπο και να σου φύγει ένα βάρος.
Σε σχέση: Μια κόντρα στη δουλειά ίσως σου χαλάσει τη διάθεση και κλειστείς κάπως στον εαυτό σου σήμερα. Αργότερα, όταν θα νιώθεις καλύτερα, θα το συζητήσεις με το ταίρι σου.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθερος/η: Οι σημερινές σου υποχρεώσεις δε θα σε εμποδίσουν να βρεθείς με την παρέα σου κι ίσως βγείτε για φαγητό ή ποτό και κουβεντούλα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα καινούργιο μέλος, να κάνει την εμφάνισή του και να σου τραβήξει την προσοχή. Η κουβέντα σας, αν και θα υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, θα σε συναρπάσει για αυτό θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να ξαναβρεθείτε.
Σε σχέση: Θέλεις λίγο χρόνο σήμερα μακριά από το ταίρι σου να αλλάξεις κουβέντα κι ίσως κανονίσεις να βγεις με δυο τρεις κολλητούς σου να πείτε τα δικά σας.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Ξανανεβάζεις στροφές σήμερα γιατί βλέπεις ότι ο χρόνος κυλά και φοβάσαι ότι με τούτα και με κείνα θα χάσεις μια σημαντική ευκαιρία στα ερωτικά σου. Θα επιταχύνεις λοιπόν τις «διαδικασίες», κάνοντας και μια κίνηση πολύ στοχευμένη, χωρίς όμως να φανείς, προς ένα άτομο που πιστεύεις ότι μαζί του μπορεί να δημιουργήσεις κάτι όμορφο. Το τρίγωνο του Άρη σου με τον Ποσειδώνα μάλλον θα σε ανταμείψει.
Σε σχέση: Λίγο ένα ποτήρι κρασί παραπάνω, λίγο η όλη ατμόσφαιρα, όχι μόνο θα σε χαλαρώσει αλλά θα σου βγάλει πολλά ερωτικά συναισθήματα προς το σύντροφό σου.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΛΕΩΝ


Ελεύθερος/η: Μπορεί αλλιώς να σκέφτεσαι τα πράγματα κι αλλιώς να είναι πραγματικά με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, οπότε καλό θα ήταν να μη βιαστείς να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα αλλά να περιμένεις. Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο κι έτσι θα μπορέσεις να δεις την πλήρη εικόνα. Καλού κακού κιόλας διασταύρωσε και κάποιες πληροφορίες.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να σε τρώει η περιέργεια να ρωτήσεις το σύντροφό σου για ένα θέμα της δουλειάς αλλά μπορεί να φρενάρεις, βλέποντας την περίεργη διάθεσή του. Πάντως θα αποπειραθείς να τον ψαρέψεις.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Στο μυαλό σου όλα έχουν μια συγκεκριμένη θέση και σειρά, στην πράξη όμως και κυρίως στα ερωτικά θέματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ενδεχομένως να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις άλλα κριτήρια που έχουν να κάνουν περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με την λογική. Γι' αυτό σήμερα θα νιώσεις λίγο μπερδεμένος/η με ένα άτομο που προσπαθεί να σε πλησιάσει και θα αναρωτηθείς, αν κάνεις λάθος.
Σε σχέση: Με το ταίρι σου μάλλον ομάδα υποστήριξης θα αποτελέσετε σήμερα προς ένα φίλο σου που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και ίσως ζητήσει τη βοήθειά σας.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/76464-erotiko-oroskopio-8-7#ixzz3fIOxHJbH

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X