Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σεξ: Πώς μια γυναίκα χρησιμοποιεί τον δονητή της
Σεξ: Πώς μια γυναίκα χρησιμοποιεί τον δονητή της thumbnail

Σεξ: Πώς μια γυναίκα χρησιμοποιεί τον δονητή της

Ο δονητής είναι μια συσκευή σχήματος φαλλού (πέους σε στύση) σε μέγεθος ίσο με μεγάλο φαλλό Η συσκευή αυτή παράγει δονήσεις τροφοδοτούμενη με ηλεκτρικό ρεύμα από μπαταρίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη σεξουαλικής διέγερσης με τον ερεθισμό ερωτογόνων περιοχών του σώματος (των γεννητικών οργάνων κ.λ.π.).


Πράγματα που δεν ξέρατε:  1. Οι παλιοί δονητές που έμοιαζαν με πέος ήταν σχεδιασμένοι από άνδρες που δυστυχώς δεν είχαν την παραμικρή ιδέα σχετικά με το τι θέλουν οι γυναίκες.

  2. Οι δονητές νέας γενιάς δεν έχουν το σχήμα πέους και δεν έχουν εκείνο το σπογγώδες φρικτό υλικό που είχαν οι παλαιότεροι. Πολύ της μόδας στον γυναικείο πληθυσμό είναι ο δονητής λαγός που λανσαρίστηκε μέσα από την τηλεοπτική σειρά sex and the city. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν αυτόν τον τύπο δονητή για τον  ερεθισμό της κλειτορίδας.

  3. Οι γυναίκες πλέον θέλουν τα ερωτικά βοηθήματα να ερεθίζουν και την κλειτορίδα τους δεν αρκούνται μονάχα στην κολπική διείσδυση.

  4. Γιατί πολλοί δονητές είναι μικροί και όχι μεγάλοι όπως οι παλιοί: Στη συνουσία ο ένας από τους δυο πρέπει να χρησιμοποιεί τα δάχτυλά του για να διεγείρει την κλειτορίδα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο από ότι φαίνεται, το χέρι φτάνει στο σημείο να κουράζεται και να παθαίνει κράμπα. Δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί η απαλή συνεχής πίεση που χρειάζεται η κλειτορίδα. Ένας μικρός δονητής που μπορεί ο ένας από τους δυο συντρόφους να το κρατά στην περιοχή της κλειτορίδας είναι η ιδανική λύση.


Η χρήση διαφόρων αντικειμένων, όπως οι δονητές, επηρεάζει θετικά ή αρνητικά το σεξ;


Η χρήση διαφόρων σεξουαλικά ερεθιστικών αντικειμένων όπως δονητές, είδη ρουχισμού κ.λ.π. σαν σεξουαλικά βοηθήματα θα μπορούσε να επηρεάσει άλλοτε με θετικό και άλλοτε με αρνητικό τρόπο το σεξ.


Το πρόβλημα της θετικής επίδρασης ή όχι των σεξουαλικών βοηθημάτων δεν είναιτόσο ποιοτικό, όσο ποσοτικό θα μπορούσαν δηλαδή να ενισχύσουν μερικές φορές αρκετά το ερωτικό παιγνίδι, όχι όμως να το υηοκαταστήσουν, ο κίνδυνος στη δεύτερη περίπτωση είναι να γίνουν ανάγκη ή απαραίτητο εξάρτημα για την ευόδωση της σεξουαλικής επαφής. Ακόμη περισσότερο, είναι δυνατό ένα τέτοιο αντικείμενο να επενδυθεί συναισθηματικά και να γίνει μονοδικός στόχος της σεξουαλικής επιθυμίας και αποκλειστικό εργαλείο της σεξουαλικής διέγερσης. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει αδυναμία ερωτικού προσανατολισμού προς ένα σύντροφο. Η αντιμετώπιση με αυτό τον τρόπο ενός αντικειμένου μπορεί πλέον να εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σεξουαλικής διαστροφής.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X