Καταπληκτικός γαύρος τηγανιτός με μυρωδικά!

<div class="ingredients">
<div class="title">Συστατικά</div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>1 κιλό γαύρος</li>
<li>150 γρ. αλεύρι</li>
<li>100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό</li>
<li>2 κ.γ αλάτι</li>
<li>1/2 κ.γ πιπέρι</li>
<li>1 κ.γ. κύμινο, 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη, 1 κ.γ. παπρικα γλυκιά προαιρετικά</li>
<li>ελαιόλαδο για τηγάνισμα</li>
</ul>
<p> </p>
<p>Μέθοδος Εκτέλεσης</p>
<div class="text">
<p>Ένα τηγανητό ψαράκι δεν χρειάζεται να είναι απλό…</p>
<ul>
<li>Ξεπλένουμε κάλα τον γάυρο σε νερό.Στη συνέχεια τον σταγγίζουμε και τον αφήνουμε στην ακρη.</li>
<li>Ανακατεύουμε τα υλικά για το αλεύρωμα σε ένα μπόλ και βουτάμε εκεί τα ψάρια,έτσι ώστε να παναριστούν πολύ καλα.</li>
<li>Ρίχνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι αρκετό ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.Τηγανίζουμε τα ψάρια μέχρι να χρυσαφίσουν και τα στραγγίζουμε σε απορροφυτικό χαρτί. </li>
</ul>
<p> </p>
<p><a href="http://akispetretzikis.com/">http://akispetretzikis.com/</a></p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα