Λίγες θερμίδες: Σαλάτα που χορταίνει!

<div class="recipe-info-left">
<p><span><strong><span>Συστατικά</span></strong></span></p>
<p><span>450 γραμμάρια καθαρισμένα φασολάκια τύπου τσαουλιά</span></p>
<p><span>1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό</span></p>
<p><span>2 κουταλιές της σούπας λιωμένα κρεμμύδια</span></p>
<p><span>2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού</span></p>
<p><span>2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος φυτική και light</span></p>
<p><span>1 κουταλιά της σούπας μέλι</span></p>
<p><span>1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι</span></p>
<p><span>1/2 κιλό ντοματίνια κομμένα στη μέση</span></p>
<p><span>1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι καβουρδισμένο</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span><br /></span></p>
</div>
<div class="recipe-info-right">
<p><span><strong><span>Τρόπος μαγειρέματος</span></strong></span></p>
<p><span class="step">1</span></p>
<p><span>Βούτηξε τα φασολάκια σε βραστό νερό για 2 λεπτά.</span></p>
<p><span class="step">2</span></p>
<p><span>Στράγγιξε και ξέπλυνε με κρύο νερό.</span></p>
<p><span class="step">3</span></p>
<p><span>Βάλε σε ένα μεγάλο μπολ το βασιλικό και τα υπόλοιπα 5 συστατικά (και το αλάτι) και ανακάτεψέ τα.</span></p>
<p><span class="step">4</span></p>
<p><span>Πρόσθεσε τα φασολάκια και τα ντοματίνια και ανακάτεψε απαλά.</span></p>
<p><span class="step">5</span></p>
<p><span>Μοίρασε τη σαλάτα σε 6 πιάτα και πασπάλισε από πάνω με κουκουνάρι.</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα