«Ο Σίλβα θα αποφασίσει»

Στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Βρέντζος έκανε ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις σχετικά με τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού και την κατάσταση ετοιμότητας της ομάδας στις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τον τόπο.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ότι όλες οι αποφάσεις για τα μεταγραφικά ανήκουν στο νέο προπονητή, ενώ ξεκαθάρισε ότι η συνετή διαχείριση στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια δημιουργούν μια ασφάλεια στο σύλλογο παρά την κορύφωση της κρίσης.

Οι δηλώσεις του κ. Βρέντζου:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μια ισχυρή εταιρία, οικονομικά. Σαφώς οι εξελίξεις δημιουργούν μια αβεβαιότητα. Αν ξέραμε ακριβώς τι θα συμβεί, θα μπορούσαμε να κάνουμε έναν διαφορετικό προγραμματισμό. Όπως βλέπετε εμείς πορευόμαστε με το σκεπτικό ότι όλα θα πάνε καλά. Και έτσι συνεχίζουμε στο κομμάτι του σχεδιασμού και του μπάτζετ της ομάδας. Σε ό,τι αφορά τα διαρκείας αποφασίσαμε να πορευτούμε με το… κακό σενάριο. Αυτή είναι η πολιτική μας και για αυτό δουλεύουμε αυτή τη στιγμή.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες, προτεραιότητά μας είναι να έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από πέρυσι, η οποία θα πάει καλά και θα κάνει όλους εμάς, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να είμαστε πιο ευχαριστημένοι από πέρυσι. Οι αποφάσεις σχετικά με αυτό ανήκουν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Κανείς δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος. Εμείς όμως εργαζόμαστε πυρετωδώς και ο Ολυμπιακός έχει το όνομα στην Ευρώπη και τη δυναμική, για να μπορεί να κινείται και μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα. Όπως καταλαβαίνετε είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες, ένας από τους ελάχιστους οργανισμούς, οι οποίοι μπορούν να υλοποιούν κάτι τέτοιο. Οι δυσκολίες είναι πρωτοφανείς, στο σύνολο της Ελλάδας. Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις αυτές. Πρωτεύον στην υλοποίηση του σχεδιασμού είναι, όπως θα συζητήσουμε και αύριο, στην παρουσίαση του νέου προπονητή, οι αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας.

Εμείς όμως από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, κάνουμε έναν σχεδιασμό μακροχρόνιο και δεν σκεφτόμαστε μόνο τι θα συμβεί την επόμενη ή τη μεθεπόμενη χρονιά, αλλά τι θα γίνει στα επόμενα χρόνια. Φανταστείτε να μας έβρισκε αυτή η κρίση μη προετοιμασμένο και όχι με συνετή διαχείριση των οικονομικών μας. δεν θα συζητούσαμε αυτή τη στιγμή για την διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και το πλάνο για μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα…»

Σχετικά άρθρα