Τούντορ: «Θετικές οι εντυπώσεις» (video)

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Μπόχουμ δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ.
Οι δηλώσεις του:
«Το σημαντικό σε αυτό το ματς είναι ότι όλοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για 45 λεπτά. Είμαστε στη  μέση της προετοιμασίας αυτή τη στιγμή και παρότι κάνουμε σκληρές προπονήσεις καθημερινά, χρειάζεσαι παιχνίδια για να γίνεις καλύτερος και να δεις αν βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύεις στην προπόνηση. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Είναι αλήθεια ότι είχαμε κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία δεν έχουν να κάνουν τόσο με την τακτική και την προσαρμογή των ποδοσφαιριστών στο σύστημα. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που λογικό είναι να είναι κουρασμένοι και να μην είναι έτοιμοι γιατί έχουν 2-3 προπονήσεις στα πόδια τους, όπως ο Μακ. Το ξέρουμε αυτό, το περιμένουμε αλλά σε γενικές γραμμές ήταν θετικές οι εντυπώσεις».
Διεθνείς παίκτες όπως ο Μακ που ξεκίνησαν αργότερα προετοιμασία υπολογίζονται για το επόμενο ματς; «Φυσικά τους υπολογίζω. Βέβαια, είναι μια περίεργη περίπτωση και πρέπει να φερθούμε και να σκεφτούμε έξυπνα για το πως θα τη διαχειριστούμε γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά είναι ποδοσφαιριστές που τους χρειαζόμαστε. Π.χ. στη θέση του Μακ υπάρχει ο Κοροβέσης, ο οποίος είναι πολύ καλός, αλλά χρειάζεται παιχνίδια για να φτάσει στο σημείο που θέλουμε και πρέπει να δούμε πως θα μοιράσουμε τον χρόνο στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ρατς και στον Μακ».
Για το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ και το λάθος του τερματοφύλακα: «Αυτά τα γκολ μπαίνουν μια φορά και είναι καλύτερο να το δεχτείς σε ένα φιλικό ματς παρά σε επίσημο. Θεωρώ ότι τα πήγε καλά, είχε κάποιες καλές επεμβάσεις και θα είναι μία από τις δυνάμεις μας αυτή τη σεζόν».
Για το σύστημα 3-5-2 που χρησιμοποιεί: «Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για το σύστημα. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι το στιλ του παιχνιδιού που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Τα συστήματα αλλάζουν, αυτό που θέλουμε εμείς είναι να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε».

Σχετικά άρθρα