Υποστολή σημαίας στη «Βασίλισσα»!

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες ήρθε η ώρα για το “αντίο”. Ο Ίκερ Κασίγιας αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο και η διοίκηση της “Βασίλισσας” θα τον τιμήσει όπως του αξίζει για την τεράστια προσφορά του στον ισπανικό σύλλογο. Από 9 ετών ο “Άγιος Ίκερ” ανήκει στην ομάδα της Μαδρίτης, παρέμεινε πιστός για 17 ολόκληρα χρόνια όμως, σε ηλικία 34 ετών ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού καθώς πλέον η θέση του στην εστία της Ρεάλ έχει καταληφθεί… Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 12 Σεπτεμβρίου 1999 σε ηλικία 18 ετών και 115 ημερών.

Η εκδήλωση για το “αντίο” στον Κασίγιας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετίσουν τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με τις κατακτήσεις τριών Champions League, πέντε Πρωταθλημάτων, δύο Κυπέλλων Ισπανίας, τεσσάρων Σούπερ Καπ Ισπανίας, δύο ευρωπαϊκών Σούπερ Καπ καθώς και ενός Διηπειρωτικού.

Ο Κασίγιας θα μετακομίσει στην Πορτογαλία για την Πόρτο, με την οποία θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών με ετήσιες απολαβές 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά άρθρα